Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. února 2023 10:15
Čas čtení 0:23
Anna Koucká

Carrie Kirsten: Můj život je reality show. Nový vztah mi zveřejnili lidi (Rozhovor)

VIDEO
Uložit Uložené

Carly Kirstenová, která na internetu vystupuje jako Carrie Kirsten, je influencerka, jež působí především na YouTube. V posledních letech si ale vytvořila velkou fanouškovskou základnu i na TikToku.

Čtyřiadvacetiletá Carrie na internetu působí už bezmála deset let. Jak sama říká, ústředním tématem její tvorby je ona sama. „Můj život je v podstatě taková reality show a vždycky přijdu s něčím, co lidi odrovná.“


V rozhovoru Carrie hovořila o tom, co momentálně dělá, jak pokračuje její studium, ale otevřela se i ohledně nového vztahu, rozchodu nebo vztahu s rodinou. Řeč přišla i na psychické problémy a křivdy z minulosti.


Celý rozhovor najdeš na kanále Refresheru. V následujících dnech se tam můžeš těšit i na další video s ní, v němž bude v novém formátu odpovídat na otázky na tělo. 

Doporučeno
Zdeněk Pohlreich: Mladým se nechce pracovat. Kluka, který dal řetízek do jiného hrníčku, už jsem nikdy neviděl Zdeněk Pohlreich: Mladým se nechce pracovat. Kluka, který dal řetízek do jiného hrníčku, už jsem nikdy neviděl 4. února 2023 14:58
Domů
Sdílet
Diskuse