Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2023 11:23
Čas čtení 0:38
Kristýna Dobiášová

Jennifer Aniston: Je tu celá generace lidí, dětí, kteří se nyní vracejí k epizodám Přátel a považují je za urážlivé

Jennifer Aniston: Je tu celá generace lidí, dětí, kteří se nyní vracejí k epizodám Přátel a považují je za urážlivé
Zdroj: Getty Images
ZAJÍMAVOSTI FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI KOMEDIE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Americká herečka Jennifer Aniston reagovala na kritiku, které čelí ikonický seriál 90. let Přátelé. Poukazuje především na to, že ve společnosti panuje větší citlivost než dříve vůči některým tématům. Podle ní to mají komici těžké.

Aniston se v rozhovoru pro agenturu AP vyjádřila k vývoji komedie. Vylíčila především změny, kterými svět prošel od 90. let, kdy se Přátelé začali vysílat. „Je tu celá generace lidí, dětí, kteří se nyní vracejí k epizodám Přátel a považují je za urážlivé,“ komentovala.

Doporučeno
Škola v USA zakázala žákům vystupovat s písní Miley Cyrus a Dolly Parton kvůli LGBTQ+ tematice Škola v USA zakázala žákům vystupovat s písní Miley Cyrus a Dolly Parton kvůli LGBTQ+ tematice 28. března 2023 11:57

„Byly tam věci, které nikdy nebyly úmyslné, a jiné... no, měli jsme to promyslet, ale nemyslím si, že by existovala taková citlivost jako teď,“ reagovala na kritiku, která je někdy seriálu přisuzována. Důvody jsou třeba nedostatek diverzity nebo homofobní vtipy.

Pro komiky je to těžké, musí být opatrní, míní Aniston

Zmínila, že filmy i komedie se postupně vyvíjí. Upozornila však na to, že nyní je situace složitější než dříve. „Musíte být sami velmi opatrní. To je pro komiky opravdu těžké, protože krása komedie spočívá v tom, že si děláme legraci sami ze sebe. Děláme si legraci ze života.“ Dodala, že svět potřebuje humor. Podle herečky to platí především pro Spojené státy americké, ve kterých jsou všichni příliš rozdělení.  

Domů
Sdílet
Diskuse