Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Celebrity si nechávají rozpouštět své výplně: Hollywood se zbavuje nafouknutých líček

Herečka Courteney Cox v rozhovoru pro podcast Gloss Angeles uvedla, že rozhodnutí dát si výplně upřímně lituje. „Myslela jsem si, že stárnu, a přitom jsem byla ještě mladá. Je to škoda a zpětně to vnímám jako ztrátu času.“ Herečka, kterou známe například jako Monicu ze seriálu Přátelé, říká, že zažila dominový efekt: jedna procedura vedla k další a další, dokud si najednou neuvědomila, že vypadá zvláštně.

Zpočátku si ani neuvědomovala, že to, jak se sama vidí v zrcadle, se značně liší od toho, jak ji vnímají ostatní. O jejím nepřirozeném vzhledu přitom bulvár i lidé na sociálních sítích mluví už léta, protože se sama sobě přestala podobat již dávno a některé její rysy se důsledkem dermálních výplní opravdu změnily.

Courtney Cox
Zdroj: Charley Gallay/Getty Images for Amazon Studios, Instagram/@courteneycoxofficial

Blac Chyna

Blac Chyna (pravým jménem Angela White) je modelka a podnikatelka s vlastní reality show. Americká hvězda v minulosti podstoupila několik kosmetických i chirurgických procedur, ale v poslední době se jich postupně zbavuje. Nejprve šly pryč implantáty ze zadku a prsou a nedávno se pustila i do rozpouštění filtrů. Nahrávala o tom dokonce video a krátké klipy zveřejnila na svém Instagramu.

Fanouškům vzkázala, že se chce vrátit ke své původní podobě. „Upřímně, unavuje mě tento vzhled a nesluší mi. Ve skutečnosti takto nevypadám. Úplně mi to změnilo tvář.“ Výplně měla ve tvářích na zvýraznění lícních kostí a podél dolní čelisti za účelem ostřejších kontur obličeje. Vyplňovat si nechala i rty. Chyna dodala, že tímto nechce světu říct, aby zanevřel na výplně, jen ona sama zatoužila po tom začít znovu.

Blac Chyna
Zdroj: Getty Images/Paras Griffin, Arnold Turner
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse