Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Celebrity si nechávají rozpouštět své výplně: Hollywood se zbavuje nafouknutých líček

Simon Cowell

Ano, kosmetické a dermatologické úpravy obličeje se týkají i mužů. Zejména od těch v Hollywoodu očekáváme, že budou zrát do krásy, a tak není divu, že se o to také snaží. I Simon Cowell si dal svůj obličej upravit: kromě botoxu, výplní a vitamínových injekcí zkoušel v roce 2018 také facelift. Dal šanci detoxikačním ošetřením i různým kosmetickým zákrokům. Není proto žádným překvapením, že se jehly na jeho vzezření po těch letech už stačily podepsat.

Přísný porotce talentových soutěží přistoupil k rozpuštění výplní na tváři poté, co sám sebe nepoznal na starších fotografiích. Cowell v srpnu 2022 pro The Sun řekl, že i jeho syn měl hysterickou reakci na to, jak moc se jeho tvář změnila, a tak si řekl dost.

V té době 62letý hudební producent vsadil raději na zdravé stravování, čistou vodu a méně práce. Stres a vyčerpání se totiž také projevují na tváři.

Simon Cowell
Zdroj: Twitter/Britain's Got Talent, Steve Granitz/WireImage

Charlotte Crosby

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 3 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse