Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Celebrity si nechávají rozpouštět své výplně: Hollywood se zbavuje nafouknutých líček

Další hvězda reality show, tentokrát z oblíbeného amerického Geordie Shore, se vzdala svých velkých rtů po osmi letech. Absolvovala taktéž zvětšení prsou nebo plastiku nosu, známá však byla zejména pro své plné rty. Poté, co se ve věku 32 let stala matkou, ovšem přistoupila k jejich rozpuštění.

Ve svém podcastu Charlotte Crosby Always On řekla, že už v těhotenství mívala otoky. Když sledovala svou reality show, musela si sama před sebou přiznat, že vypadá směšně. To byl klíčový moment a narození dcerky její rozhodnutí jen posílilo. V podcastu zdůraznila, že ačkoli za své rty schytávala od lidí posměch, rozhodnutí vzdát se výplní neučinila kvůli nim, ale pouze kvůli sobě.

Charlotte Crosby
Zdroj: Instagram/@charlottegshore

Amy Shumer

Herečka a komička nedávno sdílela na Instagramu fotku, na které má na tvářích anestetický krém. Fanouškům touto cestou sdělila, že si jde dát rozpustit výplně, které ji podle jejích slov proměnily v královnu Maleficent. Prý si původně chtěla dát další, ale zjistila, že má přeplněný prakticky celý obličej.

Její dermatoložka Jodi LoGerfo fotku přesdílela a dodala, že dermální výplně mohou pomoci nahradit ztracený objem, ale jejich umístění je pro celkový výsledek zásadní. Shumer ji vyhledala právě proto, že umístění nebylo ideální a formovalo její rysy způsobem, který se jí nelíbil.

Amy Schumer
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy

V minulosti o rozpouštění výplní promluvily také členky klanu Jenner–Kardashian. Kylie Jenner si dala rozpustit rty v roce 2018, Khloe Kardashian si nechala odstranit výplně z obličeje v roce 2016, protože vypadala „šíleně“. O svém rozhodnutí řekla bulváru Page Six. Kromě šílené vizáže měla celý obličej znecitlivělý a zničený. Změnu vzhledu však dlouho připisovala cvičení a bála se fanouškům přiznat, co na sobě ve skutečnosti doopravdy změnila.

Stigmatizace dermatologických procedur stále přetrvává, a tak mnohé celebrity své plastické zákroky dodnes tají (a zatajují i ​​jejich případné zvracování). Na druhou stranu postcovidové období ovšem přineslo ze stran mnoha osobností i větší transparentnost a zásluhu na tom má s největší pravděpodobností fakt, že je fanoušci přijímají. S vyplněnými rty i bez nich.

Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 4 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse