Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
18. května 2023 8:48
Čas čtení 1:00
Kristýna Dobiášová

Kdo bude příští Bond? Tom Hanks má jasno. Hlasuj v anketě, jestli s ním souhlasíš

Kdo bude příští Bond? Tom Hanks má jasno. Hlasuj v anketě, jestli s ním souhlasíš
Zdroj: Gareth Cattermole/Getty Images for BFI
ZAJÍMAVOSTI FILM FILMOVÉ OSOBNOSTI JAMES BOND TOM HANKS ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Stále se hledá nový James Bond. Podle herce Toma Hankse je však jasné, kdo by se měl této role ujmout. V rozhovoru pro BBC uvedl, že podle něj je dokonalým adeptem Idris Elba.

„Pochopte, James Bond má povolení zabíjet. Tuto roli bych tak přisuzoval Elbovi na základě toho, jak jsem ho viděl dělat jeho práci,“ komentoval Hanks.

Snímek Není čas zemřít (No Time to Die) z roku 2021 je posledním filmem, kde si roli agenta 007 zahrál Daniel Craig. Zmiňovaný Elba patří mezi jména, nad kterými se spekuluje. Jako Bonda si ho umí představit i Pierce Brosnan, který tuto postavu ztvárnil mezi lety 1995 a 2002.

Doporučeno
Čech v USA rozjel byznys, se kterým pomáhá lidem dostat se na nejlepší univerzity. Hrál za Spartu, teď úspěšně podniká (Rozhovor) Čech v USA rozjel byznys, se kterým pomáhá lidem dostat se na nejlepší univerzity. Hrál za Spartu, teď úspěšně podniká (Rozhovor) 17. května 2023 6:00

Elba však popřel, že by měl o roli nějaký vážný zájem. „Ne, nebudu James Bond,“ sdělil v roce 2021. Ke spekulacím se vyjádřil i začátkem tohoto roku. Zmínil, že je to pro něj čest, ovšem spekulace nejsou pravdivé.

Jaká další jména zaznívají?

Dalšími herci, kteří popřeli zvěsti, že by mohli být příštím agentem 007, jsou Aaron Taylor-Johnson nebo Taron Egerton. Podle vedoucí castingu Debbie McWilliams není pravděpodobné, že by role připadla mladšímu herci. „Podívali jsme se na spoustu mladších herců a já si prostě nemyslím, že by měli tu správnou vážnost,“ komentovala. „Není to jen role, je to obrovská zodpovědnost.“

Doporučeno
Slavná hororová hra se dočká filmu. Pusť si první ukázky Slavná hororová hra se dočká filmu. Pusť si první ukázky 17. května 2023 16:36

Mezi fanoušky se šíří jména i dalších herců, kteří by mohli být novým Bondem. Patří mezi ně Cillian Murphy, který je známý například z netflixového seriálu Peaky Blinders. V tomto roce se představí v hlavní roli snímku Christophera Nolana Oppenheimer.

Dalším zmiňovaným je René-Jean Page, kterého diváci mohou znát z první série Bridgertonových nebo fantasy snímku Dungeons & Dragons. Zaznívají i Tom Hiddleston (Loki, Purpurový vrch), Michael Fassbender (Prometheus, X-men: První třída) nebo Henry Cavill (Muž z oceli, Zaklínač).

Anketa:
Myslíš si, že je Idris Elba správnou volbou pro roli Jamese Bonda?
Ano, je správnou volbou.
Je mi to jedno.
Ne, jako Bonda si představuji někoho jiného.
Ano, je správnou volbou.
12 %
Je mi to jedno.
10 %
Ne, jako Bonda si představuji někoho jiného.
79 %
Domů
Sdílet
Diskuse