Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Swapppie.
12. června 2023 11:30
Čas čtení 2:10
Sponzorovaný obsah

Potřebuješ nový mobil? Za repasovaný iPhone se 100% kapacitou baterie dáš o tisíce korun méně

Potřebuješ nový mobil? Za repasovaný iPhone se 100% kapacitou baterie dáš o tisíce korun méně
Zdroj: Unsplash/Bruno Gomiero/volně k použití
TECH IPHONE SMARTPHONE
Uložit Uložené

Swappie představuje novou řadu Premium Series a nabízí repasované iPhony ve stavu nových zařízení.

Potřebuješ iPhone a nemůžeš se rozhodnout, jestli koupit raději nový, nebo použitý? Podobné dilema prožívá velká spousta lidí. Obě varianty totiž mají svá pro a proti. U použitého mobilu musíš obvykle počítat s jistými známkami opotřebení a za nový zaplatíš o poznání více peněz. Ve Swappie však našli na tento problém řešení. Do své nabídky přidali kategorii Premium Series, která kombinuje obě výhody. Telefony mají vlastnosti nových přístrojů a zároveň je seženeš za výhodnější cenu.

Za iPhone ve stavu nového mobilu zaplatíš jako za použitý

Nová řada Premium nabízí plně funkční zařízení bez jakýchkoli estetických poškození a se 100% kapacitou baterie. Na všechny telefony na Swappie, včetně těch prémiových, se navíc vztahuje roční záruka.

Zároveň získáš možnost zpětného odkupu. Když budeš chtít novější model, Swappie ti ten starý ocení a následně si za něj vybereš jiný nebo si necháš vyplatit hotovost. A budeš mít z čeho vybírat. Řada Premium obsahuje jak starší řady iPhonů, tak nejnovější modely. Třeba iPhone 14 plus 128 GB s novou baterií a bez škrábanců tam teď pořídíš za 24 690 Kč.

nakupuj swappie premium series
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Swappie Česko 🇨🇿 (@swappiecz)

K rozhodnutí vytvořit kategorii s prémiovými produkty vedly Swappie výsledky průzkumu, který pro firmu provedla výzkumná agentura Kantar. Ten osvětlil důvody, proč si někteří lidé stále kupují nový smartphone místo repasovaného. Více než třetina spotřebitelů (33 %) uvedla jako důvod stav baterie, dále funkční kvalitu nového telefonu (42 %) a absenci známek opotřebení (26 %). Právě tyto bariéry nová řada bourá a řeší tak díru na trhu.

Šetrnější k přírodě

Řada Premium Series je navíc lepší volbou s ohledem na planetu. Produkuje zlomek elektronického odpadu, který je tradičně spojovaný s novými smartphony. Její uhlíková stopa vytváří o 78 % méně emisí než nový chytrý telefon. Díky tomu můžeš vlastnit bezchybnou technologii, aniž bys přispíval*a k obrovskému množství odpadu, který vzniká při výrobě nových telefonů.

Výroba nových smartphonů vyprodukuje více než 100 milionů tun CO2 za rok. Až 95 % emisí spojených s výrobou chytrých telefonů se uvolňuje během výroby, těžby surovin, přepravy a prvního roku životnosti. Elektroodpad je navíc nejrychleji rostoucí forma odpadu na planetě.
iphone, telefon, zena
Zdroj: Unsplash/Taan Huyn/na voľné použitie

Novinka má přesvědčit k nákupu použitých telefonů skupinu zákazníků, kteří ačkoliv hledali ekologická řešení, vybrali by si repasovanou elektroniku pouze v případě, že má perfektní estetický stav a baterii s plnou kapacitou. „Premium Series představuje o třídu vyšší novinku, která náročným spotřebitelům usnadní začlenění principů cirkulární ekonomiky do jejich každodenního života. Repasovanou elektroniku jsme tak učinili o něco dostupnější,“ komentuje Casper Andersen, Premium Series Lead ve společnosti Swappie. 

Záruka kvalitního repasovaného telefonu

Swappie provádí veškeré repasování ve vlastních zařízeních v Evropě. Dokáže zajistit dodržování standardizovaných postupů ve všech fázích výroby, což zaručuje vznik vysoce kvalitních a funkčních výrobků. Navíc má výhodu vlastního dodavatelského řetězce a nabízí služby, jako je záruka na zboží a možnost jeho vrácení. „Chytré telefony nemají datum spotřeby a my doufáme, že přidání řady Premium k naší oblíbené produktové řadě pomůže ještě většímu počtu spotřebitelů, aby se při nákupu repasovaného iPhonu cítili stejně pohodlně jako při nákupu ojetého automobilu,“ říká spoluzakladatel společnosti Swappie Sami Marttinen.

Repasovaný iPhone se stoprocentní kapacitou baterie a dokonalým estetickým i technologickým stavem můžeš koupit už teď na webu Swappie. Třída Premium se vztahuje na všechny modely, ale počet výrobků v řadě je omezený, takže s nákupem neváhej, ať si tvůj vysněný model nekoupí někdo před tebou.

Domů
Sdílet
Diskuse