Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2023 8:44
Čas čtení 1:40
Adriana Královičová

Travis Scott prý vydá dlouho očekávané album Utopia už tento měsíc. Fanoušci si myslí, že to bude nejlepší album roku 2023

Travis Scott prý vydá dlouho očekávané album Utopia už tento měsíc. Fanoušci si myslí, že to bude nejlepší album roku 2023
Zdroj: TASR/AP
HUDBA RAP TRAVIS SCOTT
Uložit Uložené

Má to být rapperovo čtvrté album.

Travis Scott své fanoušky pořádně napíná a zdá se, že se rozhodl promovat svůj nový projekt velmi záhadným způsobem. Už od roku 2018 zanechává odkazy, které směřují k jeho dlouho očekávanému albu Utopia.

Nedávno paparazzi vyfotili rapera v ulicích Hollywoodu spolu s jeho bodyguardem. Ten držel v ruce kufřík, na kterém byl nápis Utopia. V hudebním světě koluje informace, že s novým albem by měl odstartovat i své světové turné.

Doporučeno
Dotvořili jsme covery českých rapových alb pomocí AI. Calin se proměnil v zarostlého dřevorubce Dotvořili jsme covery českých rapových alb pomocí AI. Calin se proměnil v zarostlého dřevorubce 2. června 2023 15:00

„Bude to nejlepší album v roce 2023,“ komentuje fanoušek na Instagramu. „Nikdy jsem se netěšil na jiné album víc. Toto bude velkolepé,“ zanechává komentář další. Utopia je připravované čtvrté studiové album, které by prý mělo spatřit světlo světa už tento měsíc.

Fanoušci Travise Scotta se nového alba už opravdu nemohou dočkat. Dosud všichni „žijí“ z jeho posledního alba Astroworld.

„Utopie je něco, co je mimo nás, je to nějaký dokonalý stav mysli. Každým albem, které vydám, se chci co nejvíce přiblížit do mysli lidí. Snažím se fanouškům ukázat zkušenosti, kde všude mohou zažít utopii, ale mohou se bavit a užívat si. Mohou to být například nové léky, cesty, magické věci, které vás posunou dopředu. Utopie je skutečná, lidé to musí cítit,“ cituje rapera Billborad.

Hudební projekt se stal diskusí číslo jedna i pro podcast NFR, který se zabývá novinkami ze světa rapu. V rozhovoru se uvádí, že potvrzení o vydání alba mělo zveřejnit velké vydavatelství Epic Records, se kterým má zpěvák podepsanou smlouvu již od roku 2012. Generální ředitelka Sylvia Rhone prý uvedla datum vydání 23. června 2023.

Po internetu dlouho kolovaly drby, že jedním z prvních hostů na albu by mohl být The Weeknd. Ten na svém Instagramu 24. května 2023 uveřejnil příspěvek, na kterém vystupuje z auta, přičemž vedle něj stojí bodyguard se zmíněným kufříkem. „Takže legendární duo je zpět. Travis x Abel,“ raduje se fanoušek

Zda album 23. června opravdu vyjde, stále není oficiálně potvrzeno. Portál Kurrco, který se zabývá hip-hopovým obsahem, zveřejnil příspěvek spolu s vyjádřením hudebního producenta Mikea Deana. „Album vyjde tehdy, až Travis i já budeme připraveni. Nevyrušujte nás a nechte nás to dokončit,“ vzkazuje producent fanouškům.

Domů
Sdílet
Diskuse