Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. června 2023 13:21
Čas čtení 0:39
Tímea Krauszová

Nové sex toys na trhu: Playboy představil nové erotické pomůcky pro „mělkou stimulaci“

Nové sex toys na trhu: Playboy představil nové erotické pomůcky pro „mělkou stimulaci“
Zdroj: Loversstores/Playboy
ZAJÍMAVOSTI SEX SEXUÁLNÍ POMŮCKY
Uložit Uložené

Z kdysi ikonického magazínu se vyvinula firma, která nabízí sortiment erotických pomůcek. V červnu představila druhou generaci, tentokrát zaměřenou na tzv. mělkou stimulaci.

Playboy se do byznysu s hračkami vrhl už začátkem roku, kdy poměrně potichu představil první kolekci s názvem Playboy Pleasure. Najdeš mezi nimi klitorální stimulátory, vibrátory i hračky na penis. V červnu představil další produkty z linie: tentokrát jde o tři voděodolné pomůcky, kterými chce podle Mashable redefinovat sexuální objevování se zaměřením na mělkou masturbaci.

Doporučeno
„Lepší poslouchat sex než zpívající Slováky.“ Návštěvnictvo Rock for People si užívá sex ve stanech i na toitoikách (Anketa) „Lepší poslouchat sex než zpívající Slováky.“ Návštěvnictvo Rock for People si užívá sex ve stanech i na toitoikách (Anketa) 13. června 2023 15:00

Tyto pomůcky jsou navrženy tak, aby stimulovaly několik erotogenních zón najednou včetně bodu G, klitorisu a vstupu do pochvy. Kromě klasických vibrací přitom fungují i ​​ve více jiných módech, ideálních pro tzv. shallowing (neboli mělkou masturbaci). To je stimulace, při které hračku nebo penis zasuneš do vagíny jen zčásti, čímž se stimuluje velmi citlivá část kolem vstupu.

V nabídce je Ring My Bell ve tvaru prstenu, který má krátkou část pro penetraci a simuluje tak mělký průnik do vagíny. Kromě něj mají v nabídce dva vibrátory se speciálním výklenkem ke stimulaci bodu G a klitorisu zároveň. Produkty stojí od 80 do 112 dolarů, zatím je koupíš jen ze zahraničí.

playboy erotické hračkyplayboy erotické hračkyplayboy erotické hračkyplayboy erotické hračky
Zobrazit galerii
(7)
Domů
Sdílet
Diskuse