Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Tipy na nejlepší přírodní koupání v celém Česku. Těchto sedm míst stojí za šplouch

Koupací biotop v Radotíně

Biotop Radotín v městské části Praha 16, vybudovaný v bezprostřední blízkosti Berounky, disponuje přírodním systémem filtrace, kdy je voda čištěna biologickými zónami bez použití jakýchkoliv chemikálií. V areálu najdeš koupací jezero, biologické (čisticí) jezero, nově je zde i krytý plavecký bazén. Nechybí občerstvení, beachové kurty, kurty na nohejbal a volejbal nebo dětské hřiště.

Doporučeno
Studijní náklady přehledně: srovnali jsme ceny jídla, knihovny i volnočasových aktivit v univerzitních městech Studijní náklady přehledně: srovnali jsme ceny jídla, knihovny i volnočasových aktivit v univerzitních městech 23. září 2024 v 7:00

Praktické informace: Při cestě MHD je nejlepší vystoupit na zastávce Nádraží Radotín na autobusovém terminálu a pokračovat pěšky. Cyklisté mohou využít stezky z centra Prahy, Černošic nebo ze Zbraslavi. Auto lze zaparkovat přímo v prostoru koupaliště, stojí to 20 korun na celý den. Základní celodenní vstupné je 150 korun pro dospělého, děti od 6 do 12 let zaplatí na celý den 100 korun. Je také možnost pořídit si přenosnou permanentku. Vše podstatné najdeš tady.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 7
Domů
Sdílet
Diskuse