Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2023 19:30
Čas čtení 0:43
Anna Koucká

S Kouzelnou školkou jsem skončil v tom nejlepším, říká Michal Nesvadba. Má se fanfárově?

REFRESHER ČESKÁ TELEVIZE
Uložit Uložené

„Zažil jsem dva těžké momenty, kdy jsem musel nasadit masku a bavit děti,“ říká Michal Nesvadba. V rozhovoru pro Refresher mluvil o Kouzelné školce, vystoupení v O2 areně, ale i o tom, jestli se má momentálně fanfárově.

„Fanfárový den si představuju tak, že bych vstal třeba v deset, dal si sklenku vína a neměl nic moc na práci,“ říká Nesvadba v úvodu rozhovoru. Volných dnů ale teď Nesvadba bude mít možná více než doposud. 


Po dvaceti čtyřech letech totiž končí v pořadu Kouzelná školka. „Říkal jsem si, že v nejlepším je čas přestat. Mrzelo by mě, kdyby si lidi říkali, co tam ještě proboha dělám,“ vysvětluje Nesvadba. 

Doporučeno
Martin Creep: Nápady mě budí ve tři ráno. Divišku jsem sbalil na plamínky v DMs (Videorozhovor) Martin Creep: Nápady mě budí ve tři ráno. Divišku jsem sbalil na plamínky v DMs (Videorozhovor) 27. června 2023 12:09


Posledního natáčecího dne se prý velmi obával. „Měl jsem strach hlavně z té úplně poslední věty. Myslím, že to na mně bylo poznat, že se mi trochu třásl hlas a měl jsem slzu v oku,“ říká. 


Díky Kouzelné školce se mu ale povedlo něco, co se mnoha hercům nepoštěstí. „Dostávám teď plno krásných a dojemných reakcí, v podstatě si užívám tu přízeň a nostalgii od diváků, které se většině herců dostanou až spíš potom, co zemřou,“ vysvětluje. 


V rozhovoru dál mluví o svém chystaném vystoupení v O2 areně, spolupráci s Leošem Marešem, ale i o tom, jaké je to být komikem, jak ho inspiroval jeho otec nebo čemu se teď chce věnovat. 

Domů
Sdílet
Diskuse