Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Kofola.
30. června 2023 20:00
Čas čtení 1:03
Sponzorovaný obsah

SOUTĚŽ: Napiš nám svou love story a vyhraj svatbu na festivalu Colours of Ostrava

SOUTĚŽ: Napiš nám svou love story a vyhraj svatbu na festivalu Colours of Ostrava
Zdroj: Kofola
KULTURA
Uložit Uložené

Na takovou svatební párty budou tví hosté ještě dlouho vzpomínat.

Dovedeš si představit, jak by vypadala svatba na letním festivalu? Tvůj vstup do manželství nebudou doprovázet známé tóny Wagnerova svatebního pochodu, ale hudba jednoho ze světově známých umělců. Svatební hosty roztančí například One Republic, Macklemore nebo Ellie Goulding. Tento netradiční svatební scénář nemusí zůstat jen u bizarních snů. Stačí, když nám ve formuláři níže řekneš svou love story, a díky Kofole můžeš vyhrát svatbu na jednom z největších českých festivalů – Colours of Ostrava v Dolních Vítkovicích. Přihlašování do této hry potrvá do 10. července. Vyhraje pár, který nejvíce zaujme pětičlennou porotu svým příběhem.

Aby byl tvůj den „D“ opravdu nezapomenutelný, Kofola ti zajistí celou organizaci svatby od 20. do 22. července. Samozřejmostí jsou lístky pro tvou rodinu a přátele, výzdoba a místa k sezení pro hosty. Své „ano“ si můžete říct před očima svých nejbližších, deset z nich získá lístek na festival. Svědci, ty a tvá polovička obdržíte VIP lístek. Vaši lásku zpečetí známý český herec Vladimír Polák. Připijete si, jak jinak, čepovanou kofolou. Jediné, nad čím se ještě musíš zamyslet, je výběr svatebního outfitu. Kofola myslí také na tvou svatební cestu a první výročí. Novomanželé na 14 dní získají obytnou dodávku s přístavbou Egoe nest – stačí si jen vybrat romantické místo a můžete vyrazit na cestu. Také získáte VIP lístky na Colours of Ostrava 2024, abyste mohli symbolicky oslavit své první výročí.

kofolakofola
Zobrazit galerii
(2)

Zúčastnit se mohou všichni, kteří se přihlásí do formuláře uvedeného níže a mají platný občanský průkaz, jsou starší 18 let a trvalé bydliště na území České republiky. V případě výhry se oba musíte nejprve dostavit na radnici města Ostravy ve středu 19. července.

Domů
Sdílet
Diskuse