Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
1. července 2023 12:02
Čas čtení 0:57
Vojtěch Vanda

VIDEO: Podívej se na znělku letošního KVIFF s Johnnym Deppem

VIDEO: Podívej se na znělku letošního KVIFF s Johnnym Deppem
Zdroj: KVIFF
KULTURA JOHNNY DEPP KVIFF 2023
Uložit Uložené

Již patnáct let dostává Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech svou specifickou znělku. Ta letošní je speciální v tom, že si v ní zahrál host, který se jej zúčastnil před dvěma lety, slavný Johnny Depp.

Znělka byla uvedena v pátek na slavnostním zahájení festivalu. Výkonný ředitel KVIFF Kryštof Mucha v tiskové zprávě uvedl, jak se mu povedlo přimět Deppa, držitele tří nominací na Oscara, Zlatého glóbu a nespočtu dalších cen, k tomu, aby si v ní zahrál.

Sleduj s námi dění na MFF Karlovy Vary živě z pohodlí domova. Stream najdeš na webu KVIFF.TV.


„Johnny Depp zažil před dvěma lety ve Varech obrovsky vřelé přijetí od diváků a fanoušků

a díky tomu se stal naším velkým podporovatelem. Proto souhlasil s natočením znělky, i
když jsme byli omezeni jeho náročným programem. Znělka se moc povedla a já věřím, že
se Johnny Depp jednou do Varů vrátí i osobně,“ uvedl.

Doporučeno
Karlovy Vary živě: Po červeném koberci se prošel Russell Crowe. Festival osobně zahájil Jiří Bartoška Karlovy Vary živě: Po červeném koberci se prošel Russell Crowe. Festival osobně zahájil Jiří Bartoška 30. června 2023 16:00

Znělka se odehrává v hotelu Gellért v Budapešti. Režie se ujal Ivan Zachariáš. Vzhledem k tomu, že Depp byl zrovna v Evropě, bylo mnohem jednodušší domluvit jeho účast. „Johnny Depp přijel tradičně se zpožděním, namísto ve dvě v pět odpoledne, a hned na začátku mi řekl, že bude raději improvizovat. Nejdřív jsem z toho byl trochu rozmrzelý, pak se to ale ukázalo jako skvělé řešení. Johnny tak do znělky vtiskl ještě více svou osobitost, byla s ním velká zábava,“ vzpomínal Zachariáš. 

Po dvou a půl hodinách bylo hotovo. „Když jsme dotočili, tak si chtěl ještě povídat, i když už na něj čekalo letadlo,“ dodal režisér.

Depp v roce 2021 představil v Karlových Varech dokument Hrnec zlaťáků: Pár drinků s Shanem MacGowanem a drama Minamata, v němž navíc ztvárnil hlavní roli.

Domů
Sdílet
Diskuse