Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. července 2023 14:41
Čas čtení 0:43
Vojtěch Vanda

Sylvester Stallone bude mít nový dokument na Netflixu. Provede tě kariérou legendárního herce

Sylvester Stallone bude mít nový dokument na Netflixu. Provede tě kariérou legendárního herce
Zdroj: Paramount+
FILMY A SERIÁLY DOKUMENT FILM SYLVESTER STALLONE
Uložit Uložené

Nedlouho poté, co jeho přítel Arnold Schwarzenegger dostal svůj životopisný dokument, jej nyní bude mít i Stallone. Snímek Sly by se měl na Netflixu objevit v listopadu tohoto roku.

Režii životopisného snímku, který nás retrospektivně provede kariérou úspěšného herce, ale i režiséra či scenáristy Stallona, si vzal na starost Thom Zimny. Divák bude svědkem kariérních prožitků a milníků Slye přímo z jeho úst. Pochopitelně.

Velký Stallone nedávno oživil svou kariéru, jak připomíná The Hollywood Reporter, v dramatu Král Tulsy od Paramount+ a zdá se, že dostane i druhou řadu. Kromě toho jej fanoušci mohou také vidět v rodinné reality show The Family Stallone, která zrovna skončila a má taktéž dostat druhou řadu. Stallonova hvězda, zdá se, neuhasíná.

Doporučeno
VIDEO: Podívej se na znělku letošního KVIFF s Johnnym Deppem VIDEO: Podívej se na znělku letošního KVIFF s Johnnym Deppem 1. července 2023 12:02

Šestasedmdesátiletý veterán, jenž proslul rolí Johna Ramba nebo Rockyho Balboy, se navíc stále cítí „velmi nevyzrálý“, jak na podzim přiznal The Hollywood Reporter. „Vždy jsem měl odpor k pořekadlu ‚chovej se na svůj věk‘ nebo ‚stárni s grácií‘. Jak stárnout s grácií? Není na tom nic půvabného. Čím jsem starší, tím více se snažím obejmout své vnitřní dítě,“ řekl.

Doufejme, že se bude jednat o lepší snímek, než byla již výše zmíněná třídílná minisérie o Arnoldu Schwarzeneggerovi. Co si o dokumentu z dílny Netflixu myslí náš filmový redaktor Radim Šlechta, se dozvíš po rozkliknutí jeho recenze.

Domů
Sdílet
Diskuse