Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
10 nejlepších filmů z filmového festivalu v Karlových Varech: Tyto pecky by si zasloužily bojovat o Oscary

4. Past Lives (režie: Celine Song)

Minulé životy je dost nekonvenční romantický film, ve kterém pořádně nevíš, kterému páru máš fandit. Je to zčásti milostný trojúhelník, zčásti příběh o dvou dětských láskách, které se po 24 letech setkají a nevědí, co mají dělat se svými city. Problémem je, že jedna z postav, Nora, už je vdaná.

Doporučeno
Film, který rozdělil Vary: Citlivý člověk je nenáviděný i zbožňovaný. Nezaslouží si ani jedno Film, který rozdělil Vary: Citlivý člověk je nenáviděný i zbožňovaný. Nezaslouží si ani jedno 10. července 2023 v 12:00

Režisérka a scenáristka Celine Song vytvořila mezi herci perfektní chemii. V jistých momentech filmu se jí podařilo říci víc tichem než slovy. Z mlčících postav sršela touha či tíha nevyřčeného.

3. Anatomie pádu (režie: Justine Triet)

Soudní drama, ve kterém Sandra Hüller hraje německou spisovatelku obviněnou z vraždy. Její manžel totiž zemřel během nečekaných událostí, které se až příliš podobají vraždě v jedné z jejích knih. Recenzenti již po uvedení v Cannes pochválili velmi dusnou atmosféru v soudní síni, skvělé herecké výkony a napínavé momenty.

Doporučeno
Deppa i Millie Bobby Brown porazil nečekaný hrdina. Ptali jsme se Čechů a Češek ve Varech, kdo je jejich filmový crush Deppa i Millie Bobby Brown porazil nečekaný hrdina. Ptali jsme se Čechů a Češek ve Varech, kdo je jejich filmový crush 4. července 2023 v 9:00

Kromě kvalitního zpracování soudního procesu tě strhne také detailní pohled na destrukci kdysi fungujícího a láskyplného vztahu. Příjemně tě zaskočí, když se z krimi příběhu stane komplexní charakterová studie.

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 4 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse