Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
4. července 2023 9:00
Čas čtení 1:09
Radim Šlechta

Deppa i Millie Bobby Brown porazil nečekaný hrdina. Ptali jsme se Čechů a Češek ve Varech, kdo je jejich filmový crush

Deppa i Millie Bobby Brown porazil nečekaný hrdina. Ptali jsme se Čechů a Češek ve Varech, kdo je jejich filmový crush
Zdroj: Getty Images/Rich Fury
ZAJÍMAVOSTI ČESKO KVIFF 2023 MEZINÁRODNÍ FILMOVÝ FESTIVAL V KARLOVÝCH VARECH
Uložit Uložené

Vyzpovídali jsme návštěvnictvo mezinárodního festivalu v Karlových Varech v odlehčené filmové anketě. Jedna fiktivní postava porazila i populární hollywoodské herce a herečky na plné čáře. Kdo je nejvíc hot?

Neoddělitelnou součástí Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech jsou také hvězdní hosté a hostky. A spousta z nich nejen díky svým rolím představovala dětskou (nebo i stávající) lásku nás všech. Zeptali jsme se návštěvnic a návštěvníků festivalu, jakou filmovou hvězdu nebo postavu milovali či stále milují.

Doporučeno
Při rozhovoru s Ewanem McGregorem se nám roztřásla kolena. Bál se ve společném filmu se svou dcerou intimity? Při rozhovoru s Ewanem McGregorem se nám roztřásla kolena. Bál se ve společném filmu se svou dcerou intimity? 3. července 2023 8:00

„Já miluju seriál Outlander, česky Cizinku, takže pro mě je to jednoduchá otázka. Jamie Fraser (postava ztvárněná Samem Heughanem),“ řekla REFRESHERu jedna z návštěvnic. „Dneska jdeme na premiéru nového filmu Ewana McGregora, kterého si pamatuju s Trainspottingu, a já se těším, až ho uvidím,“ zavtipkovala další.

@refreshercz Jsme na @Karlovy Vary IFF a ptáme se tě, kdo je tvůj filmový crush? 🤭✨ #refreshercz #kviff #karlovyvary #crush ♬ Summer - Instrumental - Devinney

„Mně se strašně líbí ta herečka, co hrála v Tróji, jak se jmenovala? Jo! Diane Kruger. Když vyšla Trója, tak jsem ji miloval. Teď se mi už tolik nelíbí, ale ta vzpomínka pořád hřeje,“ rozněžnil se další z návštěvníků.

Doporučeno
Kolik sekuriťáků potřebuje Gladiátor? Záchodovou střelbu Marka Ebena do trans lidí stejně nezastavili (Glosa) Kolik sekuriťáků potřebuje Gladiátor? Záchodovou střelbu Marka Ebena do trans lidí stejně nezastavili (Glosa) 1. července 2023 9:00

V odpovědích se pravidelně objevovali stálí oblíbenci jako Johnny Depp, Leonardo DiCaprio nebo Brad Pitt. A jako crush mezi herečkami uváděli lidé třeba Millie Bobby Brown nebo hvězdu seriálu Euforie. Sydney Sweeney jako odpověď jednoho z návštěvníku byla jedna z nejrychlejších a nejrozhodnějších, kterou jsme v anketě dostali.

Ale podobně, jako je Jára Cimrman jedním z největších Čechů, překonala i skutečné herectvo jedna postava. Lidé na KVIFFu zdaleka nejvíc crushovali Spider-Mana, ať už v podání Toma Hollanda, nebo v podobě kresleného Milese Moralese. Tato komiksová postava má jednoznačně speciální místo v srdíčkách návštěvnictva.

Dění na MFF Karlovy Vary můžeš sledovat živě i z pohodlí domova. Stream najdeš na webu KVIFF.TV.


„Je úplně jedno, kdo ho hraje, Spider-Man je prostě top!“
ozývalo se z řad návštěvníků i návštěvnic. A jaký je tvůj filmový crush? Nezapomeň nám to napsat do komentářů.

 
Domů
Sdílet
Diskuse