Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. července 2023 v 18:38
Čas čtení 0:44
Radim Šlechta

Orgasmus jako jaderná exploze? Oppenheimer láká na dlouhé nahé a sexuální scény

Orgasmus jako jaderná exploze? Oppenheimer láká na dlouhé nahé a sexuální scény
Zdroj: Universal Pictures
NEWS CHRISTOPHER NOLAN CILLIAN MURPHY FILMY 2023 OPPENHEIMER
Uložit Uložené

Oppenheimer přijde do kin příští týden, marketingová kampaň tak vstupuje do ostrého období a v zahraničních médiích se to hemží spoustou „lákadel“.

Oppenheimer je jedním z nejexponovanějších filmů letošního léta a skoro to vypadá, že kromě něj a Barbie se není na co těšit. Christopher Nolan v minulosti lákal diváctvo na zděšení a intenzivní emoce, nyní se objevují zprávy, které mluví o dlouhých nahých scénách Cilliana Murphyho a Florence Pugh. Informuje o tom Independent.

Doporučeno
„Z kina odchází zdrcení, nemohou mluvit,“ toto jsou první reakce na Oppenheimera „Z kina odchází zdrcení, nemohou mluvit,“ toto jsou první reakce na Oppenheimera 22. června 2023 v 15:16

Důležitá vedlejší linka má údajně rozebírat vztah jaderného vědce a psychiatričky Jean Tatlock (Florence Pugh). Představitel „otce atomové bomby“ Murphy v rozhovoru pro The Guardian prozradil, že součástí castingu byla i „testovačka chemie“ mezi filmovým párem.

Oppenheimer
Zdroj: Universal Pictures

„Postaví dva herce do místnosti, aby zjistili, jestli mezi nimi přeskočí jiskra, a všichni producenti a režisér se na to dívají zpoza stolu. Nevím, podle čeho to soudí, a připadá mi to nehorázně hloupé, ale někdy se stane, že mezi vámi vznikne chemie a nikdo neví proč,“ popsal Murphy.

Doporučeno
10 extrémně kontroverzních filmů: Při promítání měli lidé infarkt i potrat a házeli kameny, katolická církev je chtěla zakázat 10 extrémně kontroverzních filmů: Při promítání měli lidé infarkt i potrat a házeli kameny, katolická církev je chtěla zakázat 15. června 2023 v 11:00

Spekulacím o sexuálních scénách a nahotě nahrává také rating R, který měl naposledy Nolanův snímek Insomnia z roku 2002. Ve Spojených státech má Oppenheimer toto označení kvůli „nahotě, jazyku a sexualitě“. Ve Spojeném království se z podobných důvodů doporučuje až od patnácti let. 

Snímek Oppenheimer má českou premiéru 20. července.

Domů
Sdílet
Diskuse