Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. července 2023 18:38
Čas čtení 0:44
Radim Šlechta

Orgasmus jako jaderná exploze? Oppenheimer láká na dlouhé nahé a sexuální scény

Orgasmus jako jaderná exploze? Oppenheimer láká na dlouhé nahé a sexuální scény
Zdroj: Universal Pictures
NEWS CHRISTOPHER NOLAN CILLIAN MURPHY FILMY 2023 OPPENHEIMER
Uložit Uložené

Oppenheimer přijde do kin příští týden, marketingová kampaň tak vstupuje do ostrého období a v zahraničních médiích se to hemží spoustou „lákadel“.

Oppenheimer je jedním z nejexponovanějších filmů letošního léta a skoro to vypadá, že kromě něj a Barbie se není na co těšit. Christopher Nolan v minulosti lákal diváctvo na zděšení a intenzivní emoce, nyní se objevují zprávy, které mluví o dlouhých nahých scénách Cilliana Murphyho a Florence Pugh. Informuje o tom Independent.

Doporučeno
„Z kina odchází zdrcení, nemohou mluvit,“ toto jsou první reakce na Oppenheimera „Z kina odchází zdrcení, nemohou mluvit,“ toto jsou první reakce na Oppenheimera 22. června 2023 15:16

Důležitá vedlejší linka má údajně rozebírat vztah jaderného vědce a psychiatričky Jean Tatlock (Florence Pugh). Představitel „otce atomové bomby“ Murphy v rozhovoru pro The Guardian prozradil, že součástí castingu byla i „testovačka chemie“ mezi filmovým párem.

Oppenheimer
Zdroj: Universal Pictures

„Postaví dva herce do místnosti, aby zjistili, jestli mezi nimi přeskočí jiskra, a všichni producenti a režisér se na to dívají zpoza stolu. Nevím, podle čeho to soudí, a připadá mi to nehorázně hloupé, ale někdy se stane, že mezi vámi vznikne chemie a nikdo neví proč,“ popsal Murphy.

Doporučeno
10 extrémně kontroverzních filmů: Při promítání měli lidé infarkt i potrat a házeli kameny, katolická církev je chtěla zakázat 10 extrémně kontroverzních filmů: Při promítání měli lidé infarkt i potrat a házeli kameny, katolická církev je chtěla zakázat 15. června 2023 11:00

Spekulacím o sexuálních scénách a nahotě nahrává také rating R, který měl naposledy Nolanův snímek Insomnia z roku 2002. Ve Spojených státech má Oppenheimer toto označení kvůli „nahotě, jazyku a sexualitě“. Ve Spojeném království se z podobných důvodů doporučuje až od patnácti let. 

Snímek Oppenheimer má českou premiéru 20. července.

Domů
Sdílet
Diskuse