Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2023 9:47
Čas čtení 1:05
Ondřej Jarůšek

Toto je příští soupeř Karlose Vémoly. Šampion Kincl se tomu vysmál, podle něj to bude další pytel

Toto je příští soupeř Karlose Vémoly. Šampion Kincl se tomu vysmál, podle něj to bude další pytel
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA PATRIK KINCL
Uložit Uložené

Bojová organizace Oktagon MMA odhalila jméno příštího soupeře Karlose Vémoly, který se postaví znovu do klece už na konci července.

Karlos Vémola (34:7) se na turnaji Oktagon 45 na pražské Štvanici utká s argentinským zápasníkem Lucasem „La Cobra“ Alsinou (11:4). Ten má zkušenosti například i z americké organizace Bellator nebo ruské RCC, na kontě má sedm knock-outů a šest ukončení hned v prvním kole. Z pohledu kurzů je však Vémola v boji s Alsinou jednoznačným favoritem. 

Doporučeno
Masakr a děsivé zranění. Velkolepá akce Oktagonu přinesla šokující momenty, emoce i boj o titul Masakr a děsivé zranění. Velkolepá akce Oktagonu přinesla šokující momenty, emoce i boj o titul 18. června 2023 9:51

Pro Vémolu se jedná o návrat do klece po poměrně brzké době. Teprve v květnu totiž prohrál po pěti kolech se svým rivalem a šampionem střední váhy Patrikem Kinclem. Ten k příspěvku s oznámením příštího Vémolova soupeře přidal tři vysmáté smajlíky. Pro Prima CNN News pak doplnil, že se podle něj jedná pro Vémolu jen o další „pytel“.

„Nekomentoval bych to, bráním se takovým věcem. Ale v momentě, kdy se Karel vyjadřoval, že půjde o jeho nejtěžšího soupeře v kariéře, a pak přijde s někým takovým, tak mi to přijde jako oblbování fanoušků a zbytečné lži,“ řekl Kincl.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Zápas Vémoly s Alsinou proběhne v domluvené váze do 91 kilogramů. Po boji s Kinclem Vémola oznámil, že do střední váhy (84 kg) už nikdy hubnout nebude. Aktuálně je Vémola držitelem opasku v polotěžké váze (93 kg), který vyhrál před rokem právě na Štvanici. Titul by měl obhajovat proti prozatímnímu šampionovi Pavolu Langerovi, zatím ale není známo, kdy se tak stane.

Organizace Oktagon MMA před nedávnem oznámila, že letos to bude naposledy, co uspořádá turnaj na Štvanici, kam se každý rok v létě vracela. Při té příležitosti se proto uskuteční hned dva turnaje –⁠ první v pátek 28. a druhý v sobotu 29. července. Vémolův zápas proběhne na tom sobotním.

Domů
Sdílet
Diskuse