Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
15. července 2023 9:13
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Už i šéf Disney kritizuje marvelovky: Je jich příliš mnoho, snižují zájem a soustředění fanoušků

Už i šéf Disney kritizuje marvelovky: Je jich příliš mnoho, snižují zájem a soustředění fanoušků
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY DISNEY MARVEL MARVEL FILMY MARVEL SERIÁLY
Uložit Uložené

Bob Iger kritizuje bývalé vedení a velké množství marvelovek, kterými studio zahltilo fanoušky.

Staronový šéf Disney Bob Iger, který znovu nastoupil do role ředitele studia poté, co z ní odstoupil Bob Chapek, už dělá několik změn. Jednou z nich je i tvorba marvelovského obsahu pro streamingovou službu Disney+. Podle Igera začal Marvel dělat příliš mnoho seriálů, čímž se snížil zájem a pozornost diváků, informuje Variety. Prý to vyústilo v komerční neúspěch filmu Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Sex, drogy, Margot Robbie a Joaquin Phoenix tě unesou na psycho tripech Co si pustit o víkendu: Sex, drogy, Margot Robbie a Joaquin Phoenix tě unesou na psycho tripech 14. července 2023 16:00

„Rozhodně nás některé projekty zklamaly a očekávali jsme od nich lepší výsledky. Chtěli jsme divákům nabídnout více obsahu, ale bylo toho až příliš mnoho a postupně o to ztráceli zájem,“ řekl Iger.

Mají už lidé dost superhrdinských příběhů? Je to možné, i když úspěch snímků Guardians of the Galaxy 3 a Spider-Man: Across the Spiderverse spíše dokazuje, že je to o kvalitě. Marvelovské seriály jsou většinou jen průměrné, zatímco filmy, které studio vydalo po Avengers: Endgame, občas zklamaly

Domů
Sdílet
Diskuse