Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš poslední stranu článku:
Nejenže skvěle zní, ale i skvěle vypadají. Seznam se s nejlepšími designovými reproduktory

Další ikonou na trhu mezi reproduktory je britská značka Bowers & Wilkins, založená v 60. letech 20. století. Bowers & Wilkins je synonymem kvality, ojedinělého zvuku a estetického zážitku. Nejslavnější realizací této firmy je reproduktor Nautilus neboli Šnek, který byl veřejnosti představen již před 30 lety. Tomuto zařízení se přisuzují samá superlativa, která hovoří o tom, že lepší reprosoustavy prakticky nelze sehnat. My ovšem i v tomto případě hodnotíme vizuál, který patří k tomu nejlepšímu, co můžeš mezi reproduktory najít. 

Na tomto šneku prakticky nenajdeš rovnou plochu. Design je uzpůsoben přesnosti zvukového obrazu, takže zaoblený charakter není pouze otázkou vnějšku. Z hlediska estetiky však tento luxusní reproduktor evokuje futuristický nádech, díky kterému vytvoří dominantu každé místnosti. Uniknout by ti však neměl ani model Formation Wedge.

Nautilus.
Nautilus. Zdroj: Propagační materiál/Heureka
Formation Wedge.
Formation Wedge. Zdroj: Propagační materiál/Denon Store

Audio Pro

Přesouváme se na cenově dostupnější kategorii v podobě švédské značky Audio Pro. Ambicí této společnosti je vytvářet malé výkonné reproduktory za nejlepší možnou cenu. K tomu všemu se na nich také podepisuje skandinávský design, jenž je světově proslulý díky své jednoduchosti a čistotě. Must have kouskem od této společnosti je Addon C10, který svou siluetou zapadne do každého interiéru. 

Audio Pro C10.
Audio Pro C10. Zdroj: Propagační materiál/Alza

Tivoli Audio

Doposud nejmladší představená značka pocházející z Bostonu, Tivoli Audio, v současnosti konkuruje i těm největším společnostem na poli zvukových zařízení. Svým mixem stylu a zvuku přináší harmonii mezi kvalitou a designem, aby dokázala, že ani jeden aspekt by neměl být upozaděn na úkor toho druhého. Model Revive je perfektní ukázkou této filozofie. 

Revive.
Revive. Zdroj: Propagační materiál/Tivoli Audio

Další tipy na designové reproduktory jsou například Sonos Era 300, Harman/Kardon Aura Studio 3, Marshall Willen nebo Transparent Speaker

Transparent speaker.Sonos Era 300.Marshall Willen.Harman/Kardon Aura Studio 3.
Zobrazit galerii
(4)
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 2 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse