Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
3. srpna 2023 11:43
Čas čtení 0:42
Kuni Nguyenová

Beyoncé nabízí lístky na koncert, kde ji jen uslyšíš. Stojí 3400 korun

Beyoncé nabízí lístky na koncert, kde ji jen uslyšíš. Stojí 3400 korun
Zdroj: Getty Images
HUDBA BEYONCÉ KONCERTY
Uložit Uložené

Koupit si vstupenku, nebo stát venku zdarma na parkovišti? Akční nabídka zvedla návštěvnictvo ze židle.

Beyoncé je známá tím, že na svých koncertech předvádí propracovanou show s oslnivými rekvizitami a extravagantními kostýmy. Někteří se ale o tento zážitek ochudí, i když si vstupenku koupí. Mezi „výhodné“ lístky na její koncert se totiž nedávno zařadila místa, odkud lidé zpěvačku vůbec neuvidí.

Sedadla za 122 liber (v přepočtu 3400 korun) se totiž nachází za pódiem a nenabízejí žádný výhled na zpěvačku a její show. Návštěvnictvo tak koncert sice uslyší, ale neuvidí. Informují o tom servery The Times nebo Telegraph.

Show trvá dvě a půl hodiny 

Fanouškovská základna je zklamaná a nešetří kritikou. „Celý smysl jít na koncert je vidět ji osobně a sledovat představení,“ svěřil se jeden otrávený fanoušek. „Je to směšné. Kdybych jen chtěl slyšet koncert, stál bych venku na parkovišti,“ zní z dalších stran. 

Beyoncé v současné době obráží svět se svým turné Renaissance, které má propagovat její stejnojmenné album. Začalo v Evropě a nyní probíhá v Severní Americe. Show trvá přibližně dvě a půl hodiny a je rozdělena do šesti částí. Na koncertech zpívá písně nejen z nejnovějšího alba, ale z celé své diskografie. 

Domů
Sdílet
Diskuse