Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
7. srpna 2023 17:39
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

„Muži válku milují.“ MMA zápas Musk vs. Zuckerberg má čím dál reálnější kontury

„Muži válku milují.“ MMA zápas Musk vs. Zuckerberg má čím dál reálnější kontury
Zdroj: Getty Images/NDZ/Star Max/GC Images
SPORT BOJOVÉ SPORTY ELON MUSK MARK ZUCKERBERG MMA
Uložit Uložené

Zápas v kleci mezi Markem Zuckerbergem a Elonem Muskem se bude vysílat živě a peníze půjdou na charitu.

Elon Musk v neděli napsal, že hojně diskutovaný zápas mezi ním a šéfem společnosti Meta Markem Zuckerbergem se bude vysílat živě na platformě X (dříve Twitter). Na vzájemném boji se oba miliardáři už dříve dohodli, termín zápasu ale zatím veřejně oznámen nebyl.

„Zápas Zuck vs. Musk bude vysílán živě na platformě X. Veškerý výtěžek bude věnován charitě na pomoc veteránům,“ napsal Musk ve svém příspěvku na své sociální síti, kterou minulý rok odkoupil.

Doporučeno
Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu Kontroverzní Jake Paul: Údery do hlavy mu poškodily mozek, chce jít do MMA a legendy UFC posílá na zem ringu 7. srpna 2023 12:00

Zájem o zprostředkování zápasu mezi miliardáři projevil i Dana White, šéf největší MMA ligy světa UFC. White řekl, že už má v hlavě termín, kdy by se boj mohl uskutečnit, konkrétní ale nebyl. Zápas Zuckerberga s Muskem by podle něj mohl několikanásobně překonat rekordní boxerský duel Conor McGregor vs. Floyd Mayweather.

Musk na X dále napsal, že je v přípravě na zápas a přes den zvedá činky, které si nosí do práce. V nedávné době se taky objevil na fotce z tréninku, kde po jeho boku stojí Georges St-Pierre, jeden z nejlepších bojovníků všech dob. Na otázku, jaký je smysl chystaného zápasu, Musk naspal: „Je to civilizovaná válka. Muži válku milují.“

Doporučeno
FOTO: Mark Zuckerberg šokoval vyrýsovanými svaly vedle hvězd UFC. Elona Muska by v zápase zabil, reagují lidé na sítích FOTO: Mark Zuckerberg šokoval vyrýsovanými svaly vedle hvězd UFC. Elona Muska by v zápase zabil, reagují lidé na sítích 12. července 2023 10:46

V tréninku nelení ale ani Muskův rival Zuckerberg. Právě naopak. Ten se totiž dlouhodobě věnuje brazilskému džiu-džitsu, ve kterém se dokonce zúčastnil turnaje, odkud si odvezl zlatou a stříbrnou medaili. Nedávno se objevil taky na tréninkové fotce se šampionem střední váhy UFC Israelem Adesanyou a šampionem pérové divize Alexanderem Volkanovským.

Domů
Sdílet
Diskuse