Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. července 2023 10:46
Čas čtení 0:55
Ondřej Jarůšek

FOTO: Mark Zuckerberg šokoval vyrýsovanými svaly vedle hvězd UFC. Elona Muska by v zápase zabil, reagují lidé na sítích

FOTO: Mark Zuckerberg šokoval vyrýsovanými svaly vedle hvězd UFC. Elona Muska by v zápase zabil, reagují lidé na sítích
Zdroj: Getty Images/Aurelien Meunier
SPORT BOJOVÉ SPORTY MARK ZUCKERBERG MMA UFC
Uložit Uložené

Šéf společnosti Meta Mark Zuckerberg si povolal na trénink nejlepší možné parťáky – dva šampiony UFC.

To, že je Mark Zuckerberg fanouškem bojových umění a sám se jim aktivně věnuje, je delší dobu známo. Nyní se však objevil na fotce z tréninku, kde po jeho boku stojí šampion střední váhy UFC Israel Adesanya a šampion pérové divize Alexander Volkanovski.

Doporučeno
Toto je příští soupeř Karlose Vémoly. Šampion Kincl se tomu vysmál, podle něj to bude další pytel Toto je příští soupeř Karlose Vémoly. Šampion Kincl se tomu vysmál, podle něj to bude další pytel 12. července 2023 9:47

Kromě této elitní sestavy lidi na sociálních sítích ovšem zaujala i Zuckerbergova forma a vyrýsované svaly. „Sakra, možná Marka uvidíme v UFC,“ píše například jeden uživatel. „Mark Elona zabije,“ přidává se další s narážkou na spekulovaný zápas se šéfem Tesly. 

Jak podotýká server MMA Fighting, Zuckerbergův snímek s hvězdami MMA přichází jen pár dní poté, co se na sítích objevila tréninková fotka Elona Muska s legendou UFC Georgesem St-Pierrem. Ten je mnohými označován za jednoho z nejlepších bojovníků všech dob.

Znovu tak posílily spekulace o zápasu v kleci mezi Zuckerbergem a Muskem. Oba před nedávnem na sociálních sítích prohlásili, že by do vzájemného souboje šli. Oficiálně však jejich střet potvrzen (zatím) není. I šéf UFC Dana White se však vyjádřil, že je to bitva, kterou by chtěl každý vidět.

Ve světě bojových sportů rezonuje Zuckerbergovo jméno čím dál více. V květnu se například šéf společnosti Meta pochlubil tím, že se zúčastnil svého prvního turnaje v džiu-džitsu, odkud si odvezl hned dva cenné kovy – zlatou a stříbrnou medaili. 

Anketa:
Kdo by podle tebe v MMA zápase vyhrál?
Elon Musk
Mark Zuckerberg
Elon Musk
30 %
Mark Zuckerberg
70 %
Domů
Sdílet
Diskuse