Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
10. srpna 2023 12:29
Čas čtení 0:24
Vincenc Novák

Na mně žádný Kuběnka parazitovat nebude: Sergei Barracuda prolomil mlčení kolem údajného intimního poměru s influencerem

Na mně žádný Kuběnka parazitovat nebude: Sergei Barracuda prolomil mlčení kolem údajného intimního poměru s influencerem
Zdroj: Refresher
HUDBA HUDBA SERGEI BARRACUDA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

A je to tady. Sergei Barracuda po odmlce reagoval na vyjádření Tadeáše Kuběnky. Ve svém instagramovém příspěvku mladého influencera nešetřil.

Český rapper Sergei Barracuda se rozhodl žalovat Tadeáše Kuběnku. „Jestli ta nula bude vypouštět nějaké deepfaky nebo jiné sra*ky, tak jí celý život nebude stačit na to, aby platila pokuty,“ uvedl na svém Instagramu.

Doporučeno
Sergei Barracuda: Okolnosti ze mě udělaly samotáře. Dozrávat jsem začal až ve třiceti (Videorozhovor) Sergei Barracuda: Okolnosti ze mě udělaly samotáře. Dozrávat jsem začal až ve třiceti (Videorozhovor) 21. října 2022 12:10


Barracuda tak reagoval na Kuběnkovo vyjádření pro deník Blesk.cz, ve kterém influencer naznačil, že měl s hudebníkem intimní poměr.

„Měl jsem na sobě oversized Balenciaga t-shirt dress a chlapec chtěl zjistit, co pod tím je, prostě ho to zajímalo. Hrál si na Doru objevitelku,“ zavzpomínal Tadeáš Kuběnka na večírek s tím, že šlo o opileckou noc. 

Domů
Sdílet
Diskuse