Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Toužíš po špercích jako z rapových videoklipů? Tohle je pět ikonických klenotníků celebrit, na jejichž kousky se vyplatí šetřit

MJ Jones 

Šikovné klenotníky samozřejmě nenajdeš jen ve Spojených státech amerických. Důkazem je Matthew J. Jones z Velké Británie, který stojí za vznikem ateliéru MJ Jones. Na módní mapě je od roku 2012 a za dekádu existence si získal přízeň celebrit z prostředí sportu i sociálních sítí, přičemž v loňském roce dosáhl obratu více než 720 milionů korun.

Doporučeno
Sneakers, boots, a dokonce i baleríny. Toto jsou momentálně ty nejvíc hot boty Sneakers, boots, a dokonce i baleríny. Toto jsou momentálně ty nejvíc hot boty 8. srpna 2023 12:00

Jones společně se svým týmem vytváří progresivní šperky díky spojení inovativní technologie s tradičními klenotnickými technikami. Výsledkem jsou jedinečné formy ze vzácných materiálů a každý šperk má jedinečný nekonvenční design.

MJ Jones
Zdroj: MJ Jones

Rodák z Nottinghamu, který miluje černou barvu, se podle vlastních slov stal klenotníkem, protože byl v mládí posedlý luxusními značkami, jako jsou Dior, Prada, Bottega Veneta a podobně, uvádí Sphere.

Když se Jonesovi naskytla příležitost pracovat právě ve šperkařství, chtěl vytvářet spíše moderní a silné návrhy než tradiční jemnější kousky. Prostřednictvím svých designů vyjadřuje svoji osobnost, zatímco u sportovních klientů jde v mnoha případech o příležitost vyjádřit kariérní úspěchy. Ze všech zmíníme Lionela Messiho, Luise Suáreze a Marcuse Rashforda.

Ceny za jednotlivé produkty z dílen společnosti MJ Jones odpovídají kvalitě, například prsten z 18karátového bílého zlata stojí přibližně 50 000 korun a diamantové náušnice ve tvaru srdce pořídíš za zhruba 100 000 korun. Prohlédni si nabídku v online obchodě.

MJ Jones
Zdroj: MJ Jones
Doporučeno
Fotbalový dres a streetwear? „Match“ made in heaven Fotbalový dres a streetwear? „Match“ made in heaven 15. srpna 2023 13:00

Jason Arasheben a.k.a. „Jason of Beverly Hills“

Do úzké skupiny hvězdných klenotníků patří také Jason Arasheben. Společnost Jason of Beverly Hills, kterou Arasheben vlastní a provozuje od roku 2002, je charakteristická jedinečnými diamantovými kousky, které nabourávají tradice. Arasheben je syn přistěhovalců do Spojených států amerických. Sice vyrůstal ve skromných podmínkách, svou vášeň pro šperky a design nicméně objevil již v útlém věku.

Jason of Beverly Hills
Zdroj: Jason of Beverly Hills

Nejprve začal s navrhováním a prodejem plastových sponek do vlasů a stříbrných doplňků, aby později se svou vášní pro design odhodlaně expandoval na trh s luxusním zbožím. Arasheben se nebojí riskovat. Díky tomu si rychle získal celosvětovou reputaci v oblasti navrhování diamantových šperků na míru pro mimořádně vybranou klientelu – od celebrit přes profesionální sportovce až ke královské rodině.

Šperky a doplňky tohoto šikovného klenotníka jsou vystaveny ve čtyřech kamenných obchodech, které najdeš v Beverly Hills, Las Vegas, Miami a Tokiu. Naštěstí najdeš širokou nabídku produktů také online.

Doporučeno
Móda z festivalu: Takto se mladí oblékli na festival Pop Messe. Na Brně je nejvíce baví techno a drogy Móda z festivalu: Takto se mladí oblékli na festival Pop Messe. Na Brně je nejvíce baví techno a drogy 31. července 2023 15:00

Ceny se pohybují v rozmezí od 25 000 korun za malé přívěsky z 18karátového zlata přes prsteny s menšími diamanty za zhruba 33 000 až po hrubé řetězy s kubánským vzorem, které pokrývají stovky drahých kamenů za stovky tisíc korun.

Jason of Beverly Hills
Zdroj: Jason of Beverly Hills
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse