Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2023 15:00
Čas čtení 0:38
Tereza Šnajdrová

Nejlepší akce týdne: Rap je náš! Vyraz na legendy českého hip hopu PSH

Nejlepší akce týdne: Rap je náš! Vyraz na legendy českého hip hopu PSH
Zdroj: PSH/propagační materiál
KULTURA ČESKO KONCERTY KULTURNÍ AKCE PÁRTY A AKCE POJĎ VEN! PRAHA
Uložit Uložené

Peneři strýčka Homeboye vystoupí ve středu 6. září v Ledárnách Braník spolu s live bandem.

Na hudební scéně se objevili v 90. letech a stále mají co říct. Řeč je o legendách českého hip hopu – PSH. Skupina složená z Oriona, Vladimira 518 a DJe Mikea Trafika tě nenechá smutnit kvůli konci letních prázdnin. Ve středu 6. září tě v Ledárnách Braník vytáhne ze stereotypu a přenese tě do svého světa plného rapu, ze kterého nebudeš chtít zpět. A to si přece nemůžeš nechat ujít.

Doporučeno
Ashnikko vs. Burna Boy: Nevýrazná nuda i drsný vzkaz patriarchátu. Která deska je top a která flop? Ashnikko vs. Burna Boy: Nevýrazná nuda i drsný vzkaz patriarchátu. Která deska je top a která flop? 25. srpna 2023 13:00

Peneři strýčka Homeboye ti zpříjemní začátek školního roku. Přijď si zapařit na ty největší hity jako Praha, Můj rap, můj svět nebo Všichni jsou už v Německu a zapomeň na každodenní starosti. 

Vstupenky na tuhle akci, která se uskuteční už ve středu 6. září v Ledárnách Braník, koupíš na GoOutu za 590 korun. Areál ti své brány otevře v 17:00 hodin, ale samotný koncert startuje až 15 minut před osmou. Budeš tak mít dostatek času nahodit cool outfit, popadnout kamarádstvo a vyrazit směr Braník.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený REFRESHER Česko (@refreshercz)

Domů
Sdílet
Diskuse