Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. září 2023 16:00
Čas čtení 3:45
Richard Balog

Móda Refresher: Češky a Slovenky vytáhly sexy i elegantní outfity, kterými tě posadí na zadek

Móda Refresher: Češky a Slovenky vytáhly sexy i elegantní outfity, kterými tě posadí na zadek
MÓDA MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY ZNÁMÝCH TVÁŘÍ
Uložit Uložené

V srpnu nebylo žhavé jen počasí, ale také outfity v ulicích.

V pořadí osmý kalendářní měsíc v roce 2023 byl většinu času horký a v ulicích jsme viděli svěží letní kombinace, kterým dominovaly lehké svrchní vrstvy, šortky, šaty a otevřená obuv.

Prohlédni si 10 nejlepších outfitů za poslední měsíc v podání Češek a Slovenek, které každý den pracují na tom, aby měly skvělý styl a byly inspirací. V srpnovém výběru najdeš Andy Csinger ve sportovně-luxusním outfitu, Petru Mackovou zahalenou do modelů Gucci, Terezu Haščákovou ve fresh kombinaci s puncem vintage, kterou se můžeš inspirovat i v září, nebo Marii Dušičku v pohádkových krajkových šatech.

Do komentářů pod článkem nám nezapomeň napsat, který z vybraných outfitů se ti líbil nejvíc.

Doporučeno
Top streetwear tohoto týdne: První podzimní dropy Kith a Aimé Leon Dore, nová nadílka od Palace Skateboards i sexy Air Jordan 1 Top streetwear tohoto týdne: První podzimní dropy Kith a Aimé Leon Dore, nová nadílka od Palace Skateboards i sexy Air Jordan 1 26. srpna 2023 17:00
Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsinger

Andy Csinger    @andicsinger

Slovenka Andy Csinger má to štěstí, že ať si na sebe oblékne cokoliv, pořád bude vypadat božsky. Jinak tomu nebylo ani v případě, kdy vyrazila do ulic Apulie v tomto sportovně-luxusním outfitu, kterému dominuje zkrácené černé sako v boxy střihu od značky Bazilika a ikonické tenisky Adidas Originals Samba v černém provedení.

Sportovní nádech zajistila souprava vrchního dílu a legín, zatímco punc noblesy dodaly sluneční brýle Miu Miu se zlatými detaily. Plážová taška či šik městská kabelka je od Anine Bing.

Petra Macková
Zdroj: Instagram/@pepamack

Petra Macková    @pepamack

V odlišném stylu je outfit, ve kterém nás tentokrát zaujala Petra Macková a.k.a. @pepamack, která zapózovala v hedvábné soupravě s výrazným monogramem z dílen módního domu Gucci. Do portfolia oděvní společnosti patří také kabelka Bamboo 1947, která stojí zhruba 110 000 korun.

Obvykle nejsme velkými fanoušky „pyžamových“ outfitů, ale v tomto případě vše funguje na jedničku s hvězdičkou a slovenské influencerce prostě věříme vše, co zkusí.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 5
Domů
Sdílet
Diskuse