Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
11. září 2023 13:55
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Youtuber ve fotbalovém zápase vytáhl na rozhodčího UNO kartu. Je z toho hit internetu

VIDEO: Youtuber ve fotbalovém zápase vytáhl na rozhodčího UNO kartu. Je z toho hit internetu
Zdroj: Unsplash/Chaos Soccer Gear/volně k užití (ilustrační obrázek)
SPORT FOTBAL YOUTUBE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

O víkendu se uskutečnil charitativní fotbalový zápas youtuberů, který pomohl vybrat peníze na pomoc lidem bojujícím s rakovinou nebo psychickými problémy. Na dobročinné akci bylo ale k vidění i několik zábavných momentů.

Sobotní charitativní zápas mezi mužstvem Sidemen F.C. a výběrem YouTube All-Stars přilákal na London Stadium, domácí hřiště West Hamu United, více než 60 tisíc lidí. Dle serveru Dexetro se jednalo o dosud nejsledovanější dobročinný zápas, který se zde pravidelně pořádá. Nikdo na tribuně ale asi nečekal, že uvidí kousek, který během zápasu předvedl youtuber Max Fosh.

Doporučeno
Pražský fotbalista napadl během zápasu 18letého rozhodčího. Zničil mu dres a nadával do č***ků Pražský fotbalista napadl během zápasu 18letého rozhodčího. Zničil mu dres a nadával do č***ků 7. září 2023 10:31

K nečekanému momentu došlo v 78. minutě. Ve chvíli, kdy se Foshe pokusil obehrát soupeř, se youtuber dopustil nedovoleného zákroku a soupeř skončil na zemi. Faul samozřejmě neunikl rozhodčímu, který na místo přispěchal a na Foshe vytáhl žlutou kartu. To si ale youtuber nenechal líbil a na sudího vytáhl vlastí kartu. A nejen tak ledajakou, šlo totiž o zelenou kartu „obrácení“ ze známé hry UNO.

Záběry z úsměvné situace se začaly rychle šířit na sociálních sítích. A jak informuje server Complex, youtuberův nečekaný kousek pobavil i lidi v hledišti, nehledě na to, který z týmů přišli podpořit.

Doporučeno
Prezident španělské fotbalové federace rezignuje kvůli polibku fotbalistky Prezident španělské fotbalové federace rezignuje kvůli polibku fotbalistky 11. září 2023 9:11

O pobavení diváků se mimo jiné postaral i youtuber Kai Cenat. Ten dostal míč, když byl očividně několik metrů v ofsajdu, ale i přesto vystřelil a trefil se do brány. Ihned začal nadšeně slavit gól, ale radost mu překazil rozhodčí, který pochopitelně pískl ofsajd. To ale Cenat zřejmě nedokázal pochopit a proti hvizdu protestoval.

Zápasu se dále zúčastnil i známý youtuber Mr. Beast, který je svou charitativní činností proslavený. Hned v úvodu se však stal terčem tvrdého zákroku, který jej málem vyřadil ze hry. Mr. Beast zákrok rozchodil, ale druhý den uvedl, že jej stále bolí koleno.

Ze zápasu nakonec odešli vítězně hráči týmu Sidemen FC, kteří porazili YouTube All-Stars poměrem 8:5.

Domů
Sdílet
Diskuse