Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. září 2023 17:44
Čas čtení 1:42
Ondřej Jarůšek

Muž na rande ukradl ženě boty za desetitisíce, dal je své přítelkyni. Lidé na TikToku to tak nemohli nechat

ZAJÍMAVOSTI MÓDA TIKTOK
Uložit Uložené

Začalo to jako na první pohled docela nevinný románek, ale co následovalo, nemohla tušit. Z botníku jí po rande zmizely drahé boty a její příběh se na sociálních sítích dostal k obrovskému množství lidí, kteří nakonec pomohli.

Všechno to začalo na Tinderu. Přes oblíbenou aplikaci se pětadvacetiletá Alexis Dougé seznámila s Joshem, zašli spolu na drink a později jej žena pozvala k sobě domů. Kromě jiného je spojovala vášeň pro módu, zejména pro módní dům Margiela a boty značky Tabi. Přeskočila jiskra a po druhém rande spolu strávili noc.

Doporučeno
Podzimní bundy pro malý i velký rozpočet: 15 modelů, které v nadcházející sezoně ozvláštní tvůj look Podzimní bundy pro malý i velký rozpočet: 15 modelů, které v nadcházející sezoně ozvláštní tvůj look 12. září 2023 6:00

Zmizely boty a zloděj s nimi

Druhého dne čekalo na mladou ženu nemilé překvapení. Když doma pracovala na počítači, uvědomila si, že jí v botníku něco chybí – boty Tabi za asi 1000 dolarů (22 tisíc korun), přesně ty, o kterých s Joshem jen krátce předtím mluvila. Hledala všude. „Dívala jsem se pod postel, do kufru, do skříně,“ přibližuje její trápení New York Times. Boty ale nikde nebyly.

Nejdřív nechtěla být podezřívavá, ale nakonec se rozhodla Joshe konfrontovat. Když mu ale chtěla na Tinderu napsat, už to nešlo. Josh si ji „odmatchnul“ a slehla se po něm zem. Nemohla mu ani zavolat, protože Joshovo číslo záhadně zmizelo z jejího telefonu. Musel ho vlastnoručně vymazat ve chvíli, kdy si od ní během večera půjčil telefon, aby našel písničku na Spotify.

Alexis Dougé
Zdroj: Alexis Dougé

Se svým příběhem se Alexis svěřila na sociálních sítích, jejichž síla poměrně rychle zafungovala. Jak informuje NYT, video ženy přesáhlo milion zhlédnutí a Alexis na něj navázala i několika dalšími. A co víc, její sledující dokázali vypátrat Joshovo jméno, Instagram, a dokonce i telefonní číslo. Zároveň se Alexis dozvěděla nemilou informaci, a sice, že Josh má přítelkyni, která měla na jedné z fotek přesně ty stejné boty, jež nečekaně zmizely z jejího bytu.

Doporučeno
Adam byl na festivalu Burning Man: Lidé si obvázali boty igelitem a tancovali v bahně. Vedle mě se bavil i Channing Tatum Adam byl na festivalu Burning Man: Lidé si obvázali boty igelitem a tancovali v bahně. Vedle mě se bavil i Channing Tatum 12. září 2023 11:00

Boty se vrátily majitelce

Alexis napsala Joshovi zprávu, on ale původně zapíral, že by boty vzal. To se změnilo ve chvíli, kdy mu zaslala screenshot z Instagramu jeho partnerky, která na sobě odcizené boty měla. V ten moment Josh otočil a k činu se přiznal. „Vrátím ti je, jen mi dej chvíli času. A smaž prosím to video z TikToku,“ žadonil.

Nakonec si domluvili čas a místo a Josh boty skutečně vrátil. Když se ho žena zeptala, proč je vůbec ukradl, jen pokrčil rameny a řekl, že neví. „Myslel jsem si, že mě nechytneš,“ dodal. 

@nextlevellexuss The procurement of the tabis. The chuckling and shrug is very 👹 #nycdating #tabigirl #tabigate #nyc ♬ original sound - Lex


Video s příběhem Alexis, v němž před podobnými zloději varovala i další ženy z New Yorku, se stalo virálním. A lidi zaujalo natolik, že si stejné boty šli koupit taky. Značka bot na tom tedy ve finále vydělala. A pokud jde o Tinder, Alexis říká, že si aplikaci smazala. Zkusí randit přes jiné aplikace, ale její drahé boty už odteď budou pod zámkem.

Domů
Sdílet
Diskuse