Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Chio RTE.
5. října 2023 12:30
Čas čtení 2:47
Sponzorovaný obsah

Netflix & chill: Tady je 8 tipů na seriály, které tě provedou dlouhým podzimem

Netflix & chill: Tady je 8 tipů na seriály, které tě provedou dlouhým podzimem
Zdroj: Pexels / Anastasia Shuraeva
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY PROGRAM NETFLIX
Uložit Uložené

Je čas vystřídat večery v letňáku za pohodlí gauče.

Začíná podzim. Čas útulných večerů, huňatých dek a seriálových maratonů. Při té příležitosti pro tebe máme tipy, co si pustit na Netflixu, když si budeš chtít odpočinout a užít válečku na gauči. Takže pohledej po bytě všechny pohodlné polštáře a deky, zajisti si co nejlepší obraz i zvuk a užij si svůj volný čas. 

Neboj, nezapomněli jsme samozřejmě ani na nějaké to zobání. Popcorn, Netflix a chill jsou nerozlučná trojka a ty si můžeš udělat atmosféru jako v kině, aniž bys musel*a čekat, než se ti připraví v mikrovlnce. Chio totiž přichází s novým Ready to Eat vypukaným popcornem, který jenom nasypeš do misky a můžeš zobat. Dej si ho ve dvou příchutích – klasický slaný nebo šunka a sýr. Tak, teď už máš opravdu vše, co potřebuješ, a můžeš se vrhnout na výběr seriálu.

ochutnej chio ready to eat popcorn

Čas volá tvé jméno (80 % na ČSFD)

Romantické drama z korejské produkce uspokojí i náročnější diváky. Při sledování se budeš muset soustředit, aby ti neutekla ani část děje. Můžeš se do něj docela snadno zamotat, protože si dějová linka výrazně pohrává s časem. Hlavní postava se po smrti své lásky vrátí do minulosti a seznámí se s mužem, který jí vyvoleného připomíná. Pokud se chceš dojmout a prožít si společně se seriálovými postavami jejich příběh, tohle je jasná volba.

První dámy amerického hip-hopu (75 % na ČSFD)

Široké kalhoty, výrazné řetězy a drsní hoši. Tak si spousta lidí představuje hip-hop. Ale jen o tom to není. Hiphopovou kulturu ovlivnily také ženy, ačkoliv první průkopnice to neměly zrovna jednoduché. To ukazuje nový dokumentární seriál o prvních ženách v hip-hopu. Rapperky, publicistky a další odbornice se zabývají tím, jaký dopad měly na hip-hop kulturu hvězdy jako Queen Latifah nebo Cardi B.

Summer dělá vlny (60 % na ČSFD)

Netflix přináší druhou, osmidílnou řadu seriálu Summer dělá vlny. Pokud ti chybí letní vibes, tahle série ti vnese slunce do mlhavých podzimních dnů. Hlavní hrdinku Summer vyhodí ze střední. Musí se přestěhovat do New Yorku, a pak dokonce do Austrálie. Tam se seznámí se surfařskou partou, a jak jinak, začne dělat vlny. Je to teenagerské, milé, vtipné a dojemné. A navíc si můžeš pod dekou představovat, že trávíš věčné léto na australských plážích.

Ostuda (71 % na ČSFD)

Polský seriál vypráví o sedmnáctileté dívce s romským původem. Sní o tom, že se stane hiphoperkou, ale na cestě k naplnění snů jí stojí mnoho překážek. Potýká se s názory přísných rodičů i nepřijetím přátel a spolužáků v romské komunitě. Přes veškerý nátlak se však rozhodne splnit si své přání a svérázně se vydává na novou kariérní dráhu.

Tyson Fury: V rodinném kruhu (70 % na ČSFD)

Teď něco pro milovníky bojových sportů. Díky této sérii máš možnost nahlédnout do života rodiny Tysona Lukea Furyho, profesionálního boxera a mistra světa v těžké váze. Je to taková milá telenovela o tom, jak si drsný, neporažený zápasník zvyká na rodinný život a vše, co mu přináší. Tahle vtipná série je ideální na odpočinek po náročném dni.

Castlevania: Nocturne (82 % na ČSFD)

Fanoušci animáků jásají, protože na konci září vyjde čtvrtá řada americké série Castlevania. Nese název Nocturne a pochází z dílny Kevina Koldea a Clivea Bradleyho. Adaptace známé videohry vypráví příběh Richtera Belmonta, který v době francouzské revoluce bojuje s upíry. Po předchozích úspěších se tvůrci rozhodli udělat už čtvrtou řadu se samostatným příběhem.

Robo kadeti (68 % na ČSFD)

Pro fandy animáků tu máme ještě jednou novinku z Netflix produkce. Je to sci-fi komedie vhodná pro celou rodinu. Hlavním hrdinou je dospívající chlapec. Stane se členem skupiny, která se spojí s vesmírnými roboty, aby společně chránili planetu před mimozemšťany. Příběh je založený na grafickém románu Mech Cadeet Yu. Není to nic pro náročné sledovatele, ale jako odpočinkovka potěší.

Srdcerváči (82 % na ČSFD)

Teenage seriál ze školního prostředí o lásce a přátelství. Existuje něco lepšího, co můžeš sledovat během školního roku? Příběh spolužáků Nicka a Charlieho tě vtáhne tak, že ho vlastně prožiješ s nimi. Budeš objevovat jejich odlišné osobnosti a trnout, kdy roztržitý Charlie udělá další trapas, jen co jeho idol vejde do dveří. A to, jak se příběh vyvine, tě možná překvapí minimálně stejně jako hlavního hrdinu. Letos nás tvůrci poctili druhou sérií a na příští rok slibují další – opět osmidílnou.

Domů
Sdílet
Diskuse