Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
16. září 2023 12:40
Čas čtení 0:27
Veronika Dlesková

Hugh Jackman se po 27 letech rozvádí. Herec i jeho bývalá manželka se chtějí věnovat „individuálnímu růstu“

Hugh Jackman se po 27 letech rozvádí. Herec i jeho bývalá manželka se chtějí věnovat „individuálnímu růstu“
Zdroj: 20th Century Fox
ZAJÍMAVOSTI HUGH JACKMAN VZTAHY
Uložit Uložené

Australský herec oznámil, že se s manželkou po sedmadvaceti letech rozvádí. Rodina však pro ně zůstává prioritou.

Hugh Jackman a Deborra-Lee Furness se vzali v roce 1996 a mají spolu dvě již dospělé děti. „Měli jsme to štěstí, že jsme spolu mohli sdílet téměř tři desetiletí v úžasném milujícím manželství. Naše cesta se posunula a my se rozhodli rozejít a věnovat se individuálnímu růstu,“ prohlásil pár. 

Doporučeno
Co si pustit o víkendu: Chris Hemsworth drandí ve formuli a Riz Ahmed to neslyší Co si pustit o víkendu: Chris Hemsworth drandí ve formuli a Riz Ahmed to neslyší 15. září 2023 14:00

Podle Jackmana a Furness je toto jediné prohlášení, které ke svému rozchodu uvedou. „Rodina pro nás vždy byla a bude prioritou. Další kapitolu našich životů otevíráme s vděkem, láskou a porozuměním,“ uvedli. „Děkujeme, že chápete a respektujete naše soukromí v momentě, kdy naše rodina prochází těmito změnami,“ dodali

Pár se seznámil při natáčení australského seriálu Correlli v roce 1995 a letos v dubnu oslavil sedmadvacáté výročí svatby. 

Domů
Sdílet
Diskuse