Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2023 11:00
Čas čtení 1:12
Adéla Švehlíková

Super vychytávky do bytu za pár korun: Jak vytvořit stylový interiér a neutratit majlant?

Super vychytávky do bytu za pár korun: Jak vytvořit stylový interiér a neutratit majlant?
Zdroj: Propagační materiál/Designspot, Prospanek, Svicky, Emporo, Kmkservis, Svět svítidel
KULTURA ČESKÝ DESIGN DESIGN INTERIÉRU
Uložit Uložené

Nemusíš vymýšlet žádné složitosti a vztekat se u návodů. DIY nábytek, který ti v tomto článku představíme, zvládneš dát dohromady za pár minut.

Mnoho z nás žije v domnění, že za každým krásným interiérem stojí vysoké finanční náklady. To ale není vždy pravda. Do bydlení sice musíš nějaký ten peníz navíc investovat, existují však způsoby, jak ušetřit. Stejně jako si můžeš vytvořit custom oblečení a upcyclovat tak některý ze svých starších kousků, to samé platí i pro nábytek.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Leibal (@leibal)

Betonové bloky

Jedním z nejuniverzálnějších a rovněž cenově nejdostupnějších komponentů jsou betonové bloky. Díky jejich surovosti a industriálnímu charakteru se hodí téměř do každého prostoru. Velkým plusem je i to, že nevyžadují žádnou údržbu. Využít se dají rovnou několika způsoby. Skládáním bloků horizontálním i vertikálním způsobem si můžeš vytvořit například cool botník nebo regál. Stejně tak lze vertikálním uspořádáním dvou bloků na sebe postavit noční stolek. V kombinaci se sklem nebo plexisklem můžeš mít i stůl. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený metahaiku, los angeles. Ⓥ (@metahaiku)

Objímka, žárovka a kabel

Dalším low budget tipem na osvětlení je použití objímek v kombinaci s žárovkami. Někteří si pravděpodobně budou klepat na čelo, ale jedná se o designový piece. Líbí se nám i to, že působí „nedokončeným“ dojmem a dodává tak interiéru specifický nádech. Ideální kombo je spustit dvě objímky ze stropu a vytvořit tak „tandemový“ lustr. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Leibal (@leibal)

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse