Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Čteš článek:
Fenoménem letošního roku jsou SKIN TINTS. Toto je 7 výborných produktů, které jemně kryjí, neucpávají póry a prozáří pleť

NYX Luminous Tinted Face Serum

Toto sérum se hrdě označuje za hybridní kosmetiku, která spojuje výhody skincare s výhodami make-upu. Sjednocuje tón i texturu pleti a přidává řádnou dávku glow, má však poměrně jemné krytí a je dostupné jen v pěti „univerzálních“ odstínech. Pokud ti úplně nesedne, můžeš ho doladit korektorem nebo tím, že si vyladíš barvu konturováním. Zabere to trošku času navíc, ale produkt je pohodlný, hydratující a docela dlouho vydrží, takže se risk nejspíš vyplatí.

nyx luminous tinted face serum
Zdroj: NYX Professional


Konzistencí je mléčný, vůbec ne mastný (navzdory zářivému finiši), ale na mastnou pleť ho určitě budeš muset zafixovat pudrem. Obsahuje několik hydratujících složek, takže na zimu to vůbec není krok vedle. Nalíčíš se třeba prsty za pár minut a potmě – v tom spočívá krása skin tintů.

 

Cena: 378 korun na Look Fantastic

Doporučeno
Nejlepší šampony a kondicionéry na přirozené kudrny. Expertka ti poradí, jak dostaneš nepoddajné vlasy navždy pod kontrolu Nejlepší šampony a kondicionéry na přirozené kudrny. Expertka ti poradí, jak dostaneš nepoddajné vlasy navždy pod kontrolu 28. srpna 2023 v 11:00

Fenty Eaze Drop Blurring Skin Tint

Lehký make-up s jemným až středním krytím, hydratačním účinkem a jemně vyhlazujícím efektem využiješ na dokonalý „no make-up“ make-up look. Na pokožce ho téměř není vidět, můžeš ho vrstvit a nahradí ti i primer s vyhlazujícím účinkem pro méně patrné nedokonalosti.

Fenty Eaze Drop Blurring Skin Tint
Zdroj: Fenty Beauty by Rihanna


Odolává potu, vlhkosti i otírání a nejlépe se nanáší prsty. Rozetřeš ho lehce jako běžný krém, poměrně rychle zasychá na sametový, mírně zářivý finiš. Je dostupný ve 25 odstínech, což je méně než běžné make-upy od Fenty Beauty, ale odstíny jsou trošku flexibilnější a konturováním snadno vyladíš nesrovnalosti.

Cena: 790 korun v Sephoře

Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 2 z 3
Domů
Sdílet
Diskuse