Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
25. září 2023 17:00
Čas čtení 0:39
Marek Pros

Móda z pražského koncertu Kontrafaktu, který stál 24 mega: Kdo to vychytal a kdo doj***l?

Móda z pražského koncertu Kontrafaktu, který stál 24 mega: Kdo to vychytal a kdo doj***l?
Zdroj: Filip Matějů / Refresher
MÓDA KONTRAFAKT
Uložit Uložené

Kontrafakt předvedli o víkendu ve vyprodané O2 areně strhující hudební show, na které Refresher samozřejmě nemohl chybět. Ještě před koncertem jsme na místě ale udělali menší outfit check.

Trio Ego, Rytmus a Anys se rozhodlo zase trochu posunout česko-slovenskou hiphopovou scénu a za uspořádání koncertu dalo přes 24 milionů korun.

Doporučeno
Bude Kontrafakt vystupovat už jen na stadionech? Rytmus exkluzivně pro Refresher o pražském koncertu, který přepsal historii rapu Bude Kontrafakt vystupovat už jen na stadionech? Rytmus exkluzivně pro Refresher o pražském koncertu, který přepsal historii rapu 24. září 2023 20:15

„Chtěli jsme posunout velikost rapu. Vlastní ligu, která určuje honoráře, možnosti, zážitky,“ řekl Rytmus. Před velkým koncertem Kontrafakt spojili síly se světoznámým scénografem Martinem Hruškou, který se postaral o unikátní design pódia a dal mu extra cool nápad.

Trojici a živou kapelu tak doplňovaly majestátní kulisy v podobě nafouknuté planety Země, létajícího měsíce, obrovské LED obrazovky vysoké jako osmipatrový panelák s neustále se měnící projekcí nebo zvedací plochy, na které Rytmus stál vysoko nad pódiem a nějakou dobu rapoval.

Podívej se na fotky, jak to vypadalo v den koncertu před O2 arenou, kdo měl co na sobě a kdo to „vychytal, ale aj dojebal“:

Móda z koncertu Kontrafaktu v Praze.Móda z pražského koncertu tria Kontrafakt.Móda z pražského koncertu tria Kontrafakt.Móda z pražského koncertu tria Kontrafakt.
Zobrazit galerii
(16)

Friendly reminder: Kontrafakt slibují pokračování tohoto projektu a fanoušci se mohou těšit na koncert obdobných rozměrů také na Slovensku. Příští koncert Kontrafaktu pod taktovkou Mafia Records a Tvoj Tatko Records se uskuteční 9. února 2024 na bratislavském Zimním stadionu Ondreje Nepely.

Domů
Sdílet
Diskuse