Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. října 2023 6:00
Čas čtení 2:23
Ondřej Jarůšek

Obrovské slevy na Mafii i Baldur's Gate! Toto jsou tipy na super hry, které teď koupíš za méně než 150 korun

Obrovské slevy na Mafii i Baldur's Gate! Toto jsou tipy na super hry, které teď koupíš za méně než 150 korun
Zdroj: 2K Czech/propagační materiál
TECH GAMING TIP NA HRY
Uložit Uložené

Za skvělé hry nemusíš utratit majlant. Aktuálně totiž běží zajímavé slevy, díky kterým můžeš svoji herní knihovnu obohatit o super přírůstky.

Dnes ti přinášíme tipy na pět her, které aktuálně v obchodech Steam a GOG koupíš do 150 korun. A věř, že i za takto nízkou cenu jsou k sehnání bezva kousky. Místo balíčku kratomu nebo pár pivek tak můžeš dostat hodiny zábavy, prožít emotivní příběhy a prozkoumat fascinující světy. Pokud ti některá z těchto her dosud unikala – a ruku na srdce, možná i kvůli ceně –, je ideální čas to napravit.

Doporučeno
Top 5 her podle reálných událostí: Česká hra tě dojme k slzám, v další můžeš zabít prezidenta USA Top 5 her podle reálných událostí: Česká hra tě dojme k slzám, v další můžeš zabít prezidenta USA 20. září 2023 11:00

Mafia II: Definitive Edition

110 korun (GOG)

mafia 2
Zdroj: 2K Czech/propagační materiál

Herní sérii Mafia není třeba českým hráčům a hráčkám představovat. Pokračování kultovní hry z roku 2002 nás zavedlo do Empire Bay ve 40. a 50. letech minulého století. Válečný hrdina Vito Scaletta se zaplete s místní mafií, aby vydělal peníze na splacení dluhů svého otce. Po boku mu stojí dlouholetý kamarád a parťák Joe Barbaro, který jej na cestě zločinu provází v dobrém i zlém.

Definitivní edice hry vylepšila grafiku původní hry a obsahuje i všechen dodatečný obsah. Jestli jsi druhou Mafii z nějakého důvodu dosud nehrál*a, neváhej a kupuj s 85procentní slevou. Stojí to za to.

Baldur's Gate II: Enhanced Edition 

143 korun (Steam)

baldurs gate 2
Zdroj: Beamdog/propagační materiál

Herní svět žije poslední měsíce fenoménem jménem Baldur's Gate. Vyšel totiž třetí díl, který si vzali na starost tvůrci z Larian Studios a který má ambice stát se nejlepší hrou letošního roku. 

Pro spoustu hráčů a hráček bude nedávný třetí díl zřejmě úvodem do celé série, pokud však patříš mezi velké milovníky RPG her nebo jsi jen staromilec, který rád objevuje starší klenoty zapadlé prachem, vylepšená verze Baldur's Gate II rozhodně stojí za pozornost. Čekají tě doslova desítky hodin a zapletený příběh, ve kterém hraje roli každé tvé rozhodnutí.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš jednu z nejlepších českých her Kingdom Come: Deliverance? KVÍZ: Jak dobře znáš jednu z nejlepších českých her Kingdom Come: Deliverance? 5. října 2023 8:30

BioShock Remastered

97 korun (GOG)

bioshock
Zdroj: 2K/propagační materiál

Pokud by se vedla debata o nejlepších a nejzásadnějších hrách všech dob, bylo by asi jen otázkou času, než by někdo zmínil BioShock. Dost možná bych to byl právě já. Výlet do podmořského světa Rapture je naprosto struhujícím dobrodružstvím, na které jen tak nezapomeneš.

Zábavnou akční hratelnost doplňuje úchvatná atmosféra a design prostředí, které patří k těm nejpovedenějším herním světům vůbec. A i když už máš třeba tuto hru za sebou, tak takto neodolatelná cenovka za remasterovanou verzi láká k tomu zahrát si titul znovu. Na GOGu navíc najdeš ve slevě i ostatní díly série. A to se vyplatí.

This War of Mine: Complete Edition

98 korun (GOG)

this war of mine
Zdroj: 11 Bit Studios/propagační materiál

Ne každá válečná hra musí být střílečka z pohledu první osoby. Zářným příkladem toho je This War of Mine od polského týmu z 11 Bit Studios, kde se do popředí místo krvavé akce na bojištích dostávají příběhy obyčejných lidí. Hra nám ukáže válku z pohledu civilisty, který se snaží přežít ve světě, kde život může každou chvílí vyhasnout. A nepůjde to bez morálních dilemat při rozhodování, které zde rozhodně není o prosté volbě mezi dobrem a zlem. Jsou totiž situace, kdy to poznáš až ve chvíli, kdy už je příliš pozdě. 

Sleeping Dogs: Definitive Edition

73 korun (Steam)

volně k užití
Zdroj: Square Enix/propagační materiál

Miluješ hry z podsvětí, s otevřeným světem a hratelností napěchovanou akcí? Pak Sleeping Dogs budou hrou pro tebe. Hra od United Front Games má všechny přísady pro super zábavnou akční jízdu – pouliční rvačky, střílení, parkour i brázdění ulic v kradených autech. Bojový systém se dá připodobnit k batmanovské Arkham sérii, je však brutálnější. Nepřátele můžeš upálit v peci nebo jim rozvrtat hlavu pilou. Hra už je sice 11 let stará a zub času se na ní chtě nechtě projeví, pořád ale jde o povedený titul, který by fanoušky žánru neměl minout.

Další tipy: 12 is Better Than 6 (58 korun), Tomb Raider GOTY (98 korun), Outlast 2 (103 korun), The Talos Principle (71 korun), Far Cry (73 korun).
Domů
Sdílet
Diskuse