Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
17. října 2023 v 12:00
Čas čtení 2:17
Denisa Šútorová

Toto je nadčasový střih, který ignoruje všechny trendy: Textured bob je sázka na jistotu, takto ho můžeš nosit ty

Toto je nadčasový střih, který ignoruje všechny trendy: Textured bob je sázka na jistotu, takto ho můžeš nosit ty
MÓDA STYLING VLASŮ
Uložit Uložené

Hodí se každé věkové kategorii i struktuře vlasů. Kromě objemu ti dodá zdravý vzhled, hravost a styl. Šik účes, který na internetu kraluje pod názvem textured bob, si zamilovaly i světové celebrity, tak ho můžeš mít také.

Ve světě vlasů existují jen dvě kategorie lidí. První je ta, která nedá na trendy dopustit a klidně přejde i z onyx hair podle Addamsových na platinovou blond ve stylu barbie. Druhá kategorie se zase měsíce odhodlává k podstřižení (ruku na srdce, pokud i dva centimetry ubrané z délky zapíjíš sklenkou prosecca). Jedno je však jisté. V době „tiktokové“ je jít proti trendům mnohem větší odvaha než je následovat.

Doporučeno
Cool vlasy na podzim 2023: Střihem sezony jsou layers a brutální ofina. Na tuto barvu už však raději zapomeň Cool vlasy na podzim 2023: Střihem sezony jsou layers a brutální ofina. Na tuto barvu už však raději zapomeň 3. září 2023 v 14:00

Jak píše portál Who What Wear, textured bob je „anti trend“. Nenech se ale tímto pojmem zmást. Označuje něco, co je nadčasové a imunní vůči rychle se měnícím trendům.

texturedbob, layers
Zdroj: Instagram/Natalieg_hair, Instagram/Yukistylist

Tajemství objemu i fresh looku

Přestože už jen samotný bob cut dokáže působit sexy, přidej vrstvy. Textured bob tě zláká na nekonečný objem, hravost a zdravý vzhled. Klíčem všeho je právě střih a důraz na detaily.

Základem textured bobu je délka po bradu a jemné layers (vrstvy) po celé ploše vlasů. Ty se ale klidně vyhni pravidlům a textured bob si přizpůsob podle potřeby i preferencí délky. Níže ti přinášíme tipy, jak na takový střih, pokud máš jemnější vlasy, či dokonce kudrny. Kombinace bob cutu a layers ti totiž přináší hned několik výhod, které dokáží jakékoli struktuře či kvalitě vlasů vdechnout efektní a nadčasový look.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse