Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
17. října 2023 10:54
Čas čtení 0:48
Adéla Ježková

Netflix ohlásil datum drsné soutěže Squid Game. Lidé v ní brečeli vyčerpáním. Kdy se na ni můžeš těšit?

Netflix ohlásil datum drsné soutěže Squid Game. Lidé v ní brečeli vyčerpáním. Kdy se na ni můžeš těšit?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY SQUID GAME
Uložit Uložené

Sychravé podzimní večery ti zpříjemní nová soutěž na motivy jihokorejského seriálu Squid Game neboli Hra na oliheň.

V prvním teaseru, který společnost Netflix zveřejnila již na konci letošního září, jsme se dozvěděli, že 456 hráčů a hráček bude bojovat o pěknou sumu peněz. V lesklé pokladničce na ně totiž bude čekat 4,56 milionu dolarů, v přepočtu tedy zhruba 106,5 milionu korun. Jedná se tak o největší finanční výhru v historii televizní reality show společnosti Netflix.

A nyní také konečně víme, kdy ji budeš moct sledovat. Squid Game: The Challenge bude mít premiéru ve středu 22. listopadu, informovala streamovací služba na svém oficiálním webu.

„Bylo to jako ve válečné zóně“

Deset nových epizod bude dle všeho stát za to. „Bylo to jako ve válečné zóně. Lidé odcházeli v slzách. Zdravotníci odnášeli lidi, ale my jsme nemohli nic říct. Když promluvíš, jsi ze hry venku,“ uvedl pro deník The Sun znavený hráč.

Natáčelo se totiž za jakéhokoli počasí – i tehdy, kdy teplota klesla pod nulu. „I když se u některých lidí projevilo podchlazení, byli ochotni zůstat co nejdéle, protože v sázce bylo hodně peněz,“ nechal se slyšet jeden z producentů.

Doporučeno
PŘEHLED: Na co koukat v květnu? Společnost ti bude dělat návrat Bridgertonových nebo nové Star Wars PŘEHLED: Na co koukat v květnu? Společnost ti bude dělat návrat Bridgertonových nebo nové Star Wars 30. dubna 2024 9:30

Soutěž se tajně natáčela v bývalé základně RAF nedaleko Bedfordu ve Velké Británii. Přihlášky do seriálu se začaly podávat v červnu 2022. Netflix hledal soutěžící z celého světa s jedinou podmínkou – museli umět anglicky.

Domů
Sdílet
Diskuse