Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
26. října 2023 15:00
Čas čtení 1:37
Adéla Švehlíková

Halloween na poslední chvíli: Toto je pět DIY kostýmů, které vytvoříš s bílou košilí

MÓDA HALLOWEEN MÓDA
Uložit Uložené

Pokud jsi letos podcenil*a přípravu kostýmu na Halloween, máme pro tebe řešení. I na poslední chvíli můžeš dosáhnout maximálního efektu, a to se základními kousky ve tvém šatníku.

Čeká tě o víkendu halloweenská party, a stále nemáš co na sebe? Můžeš si oddychnout, protože pro tebe máme tipy na last minute kostýmy, které vyčaruješ s pomocí bílé košile během pár minut. 

kendalljenner, witch, halloween
Zdroj: Twitter/Kendall Jenner


Všichni tví kámoši už mají několik týdnů vyšperkovaný look na Halloween včetně paruk a make-upu, zatímco ty stále struggluješ s výběrem? Zachovej klid a nepropadej panice. Abychom ti ušetřili nervy, připravili jsme pro tebe tipy na styling, jež vytvoříš jen s kouskem, který už dávno vlastníš. 

Jestli tě party čeká až příští týden a máš víc času, inspiruj se známými osobnostmi v tomto článku a vytvoř si ikonický kostým. 

Bílá košile + skládaná sukně + kravata 

Bílá košile je základem snad každého šatníku. To stejné platí i pro kravatu nebo skládanou sukni. V nejhorším případě můžeš zkusit pohledat i ve skříni tvého táty, babičky nebo dědy. Jakmile budeš mít tyto tři pieces, máš téměř vyhráno. Vykouzlit s nimi můžeš dokonalý college look v duchu Rory Gilmore, Gossip Girl nebo Harryho Pottera. Zkombinuj outfit s podkolenkami (nebo vyššími ponožkami), loafers a čirými brýlemi pro ještě efektivnější výsledek. 

College look.
College look. Zdroj: Propagační materiál/Zalando, eobuv, Mytheresa, Reserved, Mango, Cos

Bílá košile + vesta + šátek

U college looku to s bílou košilí nekončí. V kombinaci s vestou se můžeš během chvilky stát i pirátem. Šátek obvaž kolem hlavy, aby ti vznikla pokrývka, a na krk přidej ideálně co nejvíc šperků. Fit doladíš širokými kalhotami, které zastrčíš do jakýchkoliv černých boots, aby vznikl balónový efekt. Nezapomeň na černé linky a dokreslení knírku pro ten správný vibe. 

Pirátský look.
Pirátský look. Zdroj: Propagační materiál/Alza, Cos, eobuv, Zalando, Vinted, Zara

Bílá košile + pouzdrová sukně nebo kalhoty s puky

Být manažerem nebo manažerkou nikdy nebylo jednodušší. Bílou košili dolaď pouzdrovou sukní nebo formálními kalhotami. V případě sukně sáhni po lodičkách, zatímco kalhoty matchni s polobotkami. Nesmí chybět ani doplňky v podobě nerdy brýlí a poznámkový blok do ruky. Ani se sakem nešlápneš vedle, vol však jeho vypasovanější formu.

Preppy look.
Preppy look. Zdroj: Propagační materiál/eobuv, Cos, Duos, Zalando

Bílá košile + zástěra + áčková sukně

Další možností, jak naložit s bílou košilí, je vytvoření kostýmu selky. K tomu budeš kromě košile potřebovat zástěru nebo korzet a sukni siluety A. Stejně jako u piráta i zde můžeš uplatnit šátek na hlavě a vytvořit si tak alternativu čepce. Pokud vlastníš válenky UGG, neváhej a dostyluj s nimi svůj look. Stačit však budou i baleríny s bílými punčochami. 

Cottage look.
Cottage look. Zdroj: Propagační materiál/Zalando, Rajapack

Bílá košile + opasek 

Snad nejrychlejším převlekem, který můžeš s bílou košilí vytvořit, je středověký oděv. Opasek přetáhni přes košili a utáhni v pase. Jestli sáhneš po úzkých či širokých kalhotách, je už na tobě. Doporučujeme ti zvolit také vyšší obuv, do níž budeš moci zakasat kalhoty.

Středověký look.
Středověký look. Zdroj: Propagační materiál/Cos, Špongr, Zalando, Footshop, Betalov
Domů
Sdílet
Diskuse