Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
4. října 2023 15:00
Čas čtení 4:00
Tereza Šnajdrová

Nejlepší tipy na halloweenské kostýmy: Oblékni se jako Cardi B, Megan Fox nebo Harry Styles

Nejlepší tipy na halloweenské kostýmy: Oblékni se jako Cardi B, Megan Fox nebo Harry Styles
Zdroj: Instagram/Megan Fox Italy, Harry Styles, Cardi B
MÓDA HALLOWEEN MÓDA
Uložit Uložené

Chystáš se na halloweenskou party, ale nevíš, jaký kostým zvolit? Nech se inspirovat celebritami. Připravili jsme si pro tebe tipy na nejlegendárnější převleky z posledních let i kde je levně pořídit.

V úterý 31. října se slaví Halloween. Tenhle strašidelný svátek se dříve slavil především v USA, Kanadě, Velké Británii, Irsku a Austrálii, ale v posledních letech začal pronikat i do ostatních zemí, včetně Česka. Mnoho lidí z celého světa si prostě nechce nechat ujít příležitost převléknout se za někoho jiného, za creepy postavičku nebo třeba pohádkovou princeznu...

Pokud se i ty chystáš na halloweenskou party, ale nenapadá tě, jaký kostým zvolit, tak pro tebe máme dobrou zprávu. Připravili jsme si pro tebe osm kostýmů podle celebrit, které jsou dostupné, a kousky, z nichž se skládají, vynosíš i mimo Halloween. Nech se inspirovat Harrym Stylesem, Travisem Barkerem nebo Megan Fox a oslň všechny přítomné na party.

Doporučeno
Toto je 10 nejbohatších rapperů a rapperek světa. Kdo nejvíce překvapil? Toto je 10 nejbohatších rapperů a rapperek světa. Kdo nejvíce překvapil? 3. října 2023 11:00

Addison Rae jako Kate Moss

Influencerka a zpěvačka Addison Rae se v minulém roce převlékla za topmodelku Kate Moss. Takový krok byl odvážný, šokující, ale také velmi originální. Addison za kostým sklízela jeden shout-out za druhým, a to jak v médiích, tak i na sociálních sítích. A přitom se nemusela ani tolik snažit. S těmito šesti kousky se v Kate Moss můžeš proměnit i ty.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Addison Rae (@addisonraee)

Vybírali jsme věci, které jsou běžně dostupné v internetových obchodech. Silonky a mesh body koupíš na Asosu, který ti balík pošle za zhruba tři dny. Černé lodičky seženeš v H&M, jen pro boa a cylindr budeš muset do party obchodu. 

Cylindr (Partyzone 149 Kč), boa (Megaknihy 132 Kč), silonky (Asos 342 Kč), mesh bodýčko (Asos 700 Kč), lodičky (H&M 789 Kč).
Cylindr (Partyzone 149 Kč), boa (Megaknihy 132 Kč), silonky (Asos 342 Kč), mesh bodýčko (Asos 700 Kč), lodičky (H&M 789 Kč). Zdroj: Refresher/Kateřina Ševcová

Cardi B jako Marge Simpson 

Kostým Marge Simpson jsme v minulém roce mohli vidět hned na několika celebritách, a protože Simpsonovi patří ke kultovním seriálům, věříme, že ani letos s tímto převlekem nešlápneš vedle. Za inspiraci jsme si vybrali rapperku Cardi B, která podle nás s kostýmem Marge Simpson pořádně zabodovala a dostala se s ním i do světových médií.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Cardi B (@iamcardib)

Cardi B sice oblékla korzet, ale my ti přinášíme dvě varianty. Buď můžeš koupit lime green mini, které seženeš na Asosu, anebo plavky značky Collusion (také koupíš na Asosu). Paruku Marge pořídíš za pár stovek na Mallu, boty na Asosu a korále u Vznikloto.

Boty (Asos 520 Kč), korále (Vznikloto 389 Kč), plavky (Asos 281 Kč), šaty (Asos 562 Kč), paruka (Mall 359 Kč).
Boty (Asos 520 Kč), korále (Vznikloto 389 Kč), plavky (Asos 281 Kč), šaty (Asos 562 Kč), paruka (Mall 359 Kč). Zdroj: Refresher/Kateřina Ševcová

Harry Styles jako Danny Zuko

Fanoušci a fanynky Harryho Stylese se v minulém roce mohli zbláznit, když se zpěvák na Halloween oblékl jako Danny Zuko z muzikálu Pomáda. To je nestárnoucí klasika, stejně jako kousky, které Harry oblékl. Byl hot, bylo mu pohodlně a kromě basic svršků potřeboval už jen pomádu na vlasy.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílel uživatel @harrystyles

Pro kostým Dannyho Zuka jsme vybrali kousky, které se ti v šatníku rozhodně neztratí a vsadíme se, že je unosíš během celého roku. Žebrované tílko a černé kalhoty koupíš v H&M, slušivý křivák seženeš na Asosu, ponožky a černý pásek v COSu a boty z Vagabondu se stanou každodenní součástí tvých outfitů. 

Tílko (H&M 199 Kč), bílé ponožky (COS 420 Kč), kožená bunda (Asos 4 380 Kč), boty (Vagabond 4 599 Kč), pásek (COS 1 200 Kč), kalhoty (H&M 899 Kč).
Tílko (H&M 199 Kč), bílé ponožky (COS 420 Kč), kožená bunda (Asos 4 380 Kč), boty (Vagabond 4 599 Kč), pásek (COS 1 200 Kč), kalhoty (H&M 899 Kč). Zdroj: Refresher/Kateřina Ševcová

Justin Timberlake jako Marv Murchins

Justin Timberlake je očividně vtipálek a loňský Halloween se převlékl za Marva Murchinse, mokrého banditu z filmu Sám doma. I on tak mohl svůj kostým sestavit z věcí, které už má v šatníku, a jediné, co si snad musel pořídit, byla červená barva na obličej, pomocí které si nakreslil popáleninu od žehličky. Tohle je vtipné, svým způsobem hot a určitě bys takovým kostýmem zaujal*a.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Justin Timberlake (@justintimberlake)

Pokud se rozhodneš pro kostým Marva Murchinse, nákup věcí na něj bude velmi jednoduchý. V H&M koupíš bavlněné kalhoty a šálu, na COSu košili, boty seženeš ve Vagabondu a kabát s rukavicemi najdeš na Asosu.

Kalhoty (H&M 599 Kč), košile (COS 1 950 Kč), kabát (Asos 2 078 Kč), rukavice (Asos 200 Kč), boty (Vagabond 5 099 Kč), šála (H&M 339 Kč).
Kalhoty (H&M 599 Kč), košile (COS 1 950 Kč), kabát (Asos 2 078 Kč), rukavice (Asos 200 Kč), boty (Vagabond 5 099 Kč), šála (H&M 339 Kč). Zdroj: Refresher/Kateřina Ševcová

Megan Fox jako Pamela Anderson

Megan Fox je královnou halloweenských kostýmů, o čemž nás přesvědčila i v minulém roce, kdy se spolu s Machinem Gun Kellym převlékli za Pam a Tommyho. Jedná se o skvělý nápad na kostým pro páry, ale obojí samozřejmě můžeš vynosit i zvlášť. Jedná se navíc o poměrně nenáročný převlek, protože jediné, co Megan potřebovala, byly šaty a boty. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Megan Fox Italia 🇮🇹 (@meganfox_italy)

Šaty, jaké má Megan, bohužel zas tak dostupné nejsou, ale máme pro tebe dvě podobné varianty. Tou první jsou latexové šaty, které koupíš na Allegru, a ty druhé budou o něco pohodlnější a seženeš je v H&M. Pro boty budeš muset na Asos a jako doplněk můžeš zvolit prstýnky. Třeba tyhle z Monki. 

Boty (Asos 370 Kč), šaty latex (Alllegro 399 Kč), šaty bodycon (H&M 529 Kč), prstýnky (Monki 250 Kč).
Boty (Asos 370 Kč), šaty latex (Alllegro 399 Kč), šaty bodycon (H&M 529 Kč), prstýnky (Monki 250 Kč). Zdroj: Refresher/Kateřina Ševcová

Olivia Rodrigo jako Betty Boop

Děti minulého století si zcela jistě pamatují na éru Betty Boop. A tím, jak se vrací trendy, se vrátila i tahle roztomilá postavička. V minulém roce se za ni na Halloween převlékla zpěvačka Olivia Rodrigo a byla to naprostá bomba. Inspiruj se Olivií a vyraz na halloweenskou party v převleku za Betty Boop i ty!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Olivia Rodrigo updates ʚїɞ (@daily.rodrigo)

Tyhle kousky se ve tvém šatníku rozhodně neztratí. Šaty koupíš na Asosu, stejně jako kabelku, boty jsou značky Vagabond, sheer podkolenky seženeš za pade v Calzedonii a červený podvazek koupíš třeba na Astratexu. Co na to říkáš?

Šaty (Asos 3 571 Kč, podvazek (Astratex 149 Kč), kabelka (Asos 562 Kč), boty (Vagabond 3 699 Kč), podkolenky (Calzedonia 49 Kč).
Šaty (Asos 3 571 Kč, podvazek (Astratex 149 Kč), kabelka (Asos 562 Kč), boty (Vagabond 3 699 Kč), podkolenky (Calzedonia 49 Kč). Zdroj: Refresher/Kateřina Ševcová

Shawn Mendes jako Indiana Jones

Cutie Shawn Mendes se v minulém roce vydal jako Indiana Jones na výpravu. A ty se jím letos můžeš inspirovat. Tenhle fit je humorný, možná až příliš zelený, ale určitě jím zaujmeš. Navíc jsme si pro tebe připravili hned dvě varianty košil – jednu s dlouhým rukávem a jednu naopak s krátkým – a je jen na tobě, kterou se rozhodneš „zničit“ jako Shawn Mendes. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Alex Jr (@picsbyalexjr)

Klobouk koupíš na About You, košile a pásek na H&M, pro kalhoty si můžeš zaběhnout do COSu, pro boty do Vagabondu a tašku přes rameno koupíš na Asosu.

Klobouk (About You 1 549 Kč), košile krátký rukáv (H&M 749 Kč), pásek (H&M 529 Kč), kalhoty (COS 2 200 Kč), košile dlouhý rukáv (H&M 529 Kč), taška (Asos 2 151 Kč), boty (Vagabond 3 499 Kč).
Klobouk (About You 1 549 Kč), košile krátký rukáv (H&M 749 Kč), pásek (H&M 529 Kč), kalhoty (COS 2 200 Kč), košile dlouhý rukáv (H&M 529 Kč), taška (Asos 2 151 Kč), boty (Vagabond 3 499 Kč). Zdroj: Refresher/Kateřina Ševcová

Travis Barker jako Sid Vicious

Rocker Travis Barker se loňský Halloween převlékl za Sida Viciouse, zesnulého punkera ze skupiny Sex Pistols. Pravděpodobně pro to ani nemusel do obchodů, protože skinny, křivák a pásek s ostny je něco, co by na sebe Travis oblékl i tak. A u tebe to dost možná bude podobné. Pak už jen stačí nagelovat vlasy a hurá na party. 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

I tenhle outfit koupíš v klasických obchodech. Džíny a triko pořídíš v H&M, bundu a doplňky na Asosu a martensky na Footshopu. Půjdeš do toho? 

Kalhoty (H&M 799 Kč), řetízky (Asos 440 Kč a 733 Kč), pásek (Asos 611 Kč), triko (H&M 179 Kč), boty (Footshop 4 859 Kč), bunda (Asos 5 600 Kč).
Kalhoty (H&M 799 Kč), řetízky (Asos 440 Kč a 733 Kč), pásek (Asos 611 Kč), triko (H&M 179 Kč), boty (Footshop 4 859 Kč), bunda (Asos 5 600 Kč). Zdroj: Refresher/Kateřina Ševcová
Domů
Sdílet
Diskuse