Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2023 9:55
Čas čtení 1:06
Tereza Šnajdrová

Rytmus o OnlyFans: Kdybych měl dceru, která fotí svoji p**u, tak bych si řekl, že jsem selhal ve výchově

Rytmus o OnlyFans: Kdybych měl dceru, která fotí svoji p**u, tak bych si řekl, že jsem selhal ve výchově
Zdroj: TASR/Branislav Račko
HUDBA ONLYFANS RYTMUS
Uložit Uložené

Slovenský rapper Rytmus se v rozhovoru s Oskim Baramim ostře opřel do tvůrkyň na platformě OnlyFans. Odsoudil je i jejich rodiny.

Na sociálních sítích trenduje video z dílny youtubera Oskiho Baramiho, který si do jednoho z nedávných rozhovorů pozval rappera Rytmuse a bojovníka Attilu Végha. Řeč přišla také na placenou platformu OnlyFans, která sice neslouží pouze pro erotický obsah, ale mnoho tvůrců a tvůrkyň se zaměřuje právě na něj. Rytmus tvůrkyně postující na OnlyFans tvrdě odsoudil. „Kdybych měl dceru, která fotí svoji p**u, tak bych řekl, že jsem selhal ve výchově,“ sdělil. 

Végh se s Rytmusem ohledně OnlyFans neshodl

Když se Oski svých hostů zeptal, jak vnímají platformu OnlyFans, Rytmus měl okamžitě jasno. „Kdybych měl takovou dceru, tak si řeknu, že jsem totálně selhal ve výchově. Co ti jebe. To mám vychovat dceru k tomu, aby si pro veřejnost fotila p**u? Bráško, kdybych měl dceru, která fotí svoji p**u pro lidi, tak bych si řekl, že jsem selhal, že vyrůstala v nemorální rodině, kde na ni nikdo neměl čas. Že se dívenka nudila a neviděla doma žádnou morálku,“ řekl Rytmus. 

@oskibarami Onlyfans? 👀😂 nový diel SNAMI nájdeš na youtube - oskibarami #snami ♬ original sound - OskiBarami

„Bráško, já jsem dokonce takový, že když vidím ženu, která se i na Instagram fotí až moc spoře oděná, tak z ní cítím, že si tam honí nějaký mindrák,“ dodal rapper.

Doporučeno
Clash of the Stars útočí na nejnižší pudy, přesto je sobotní večer vyprodaný. Hitem je duel Datla proti Kotlárovi Clash of the Stars útočí na nejnižší pudy, přesto je sobotní večer vyprodaný. Hitem je duel Datla proti Kotlárovi 26. října 2023 17:03

Na jeho slova navázal Attila, který má na OnlyFans poněkud odlišný názor. Na platformu podle něj přispívají ženy, které chápou, že je to jednoduchý způsob finančního výdělku. „Proč by chodila do práce, když se může vyfotit a může z toho žít? Proč by dělala 12 hodin na páse, když může mít za jednu fotku stejné peníze?“ bránil sexuální pracovnice bojovník. 

Zdá se, že na tomto tématu se muži neshodnou. A jak to vidíš ty?

Anketa:
Co si myslíš o tvůrcích a tvůrkyních na OnlyFans?
Nedělají nic špatného. Nepřijde mi to nemorální.
Rytmus má pravdu, je to ujeté. 
Nedělají nic špatného. Nepřijde mi to nemorální.
10 %
Rytmus má pravdu, je to ujeté. 
90 %
Domů
Sdílet
Diskuse