Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
28. října 2023 17:17
Čas čtení 0:38
Karolína Fejtová

Kim Kardashian představila novou podprsenku s bradavkami. Tohle jsi ještě neviděl*a

Kim Kardashian představila novou podprsenku s bradavkami. Tohle jsi ještě neviděl*a
Zdroj: SKIMS
OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN MÓDA
Uložit Uložené

Kim Kardashian v pátek na svých sociálních sítích představila novou podprsenku SKIMS se zabudovanými „umělými bradavkami“, díky níž docílíš efektu nonstop stojících bradavek.

Podprsenka simulující stojící bradavky je součástí řady SKIMS Ultimate Nipple Bra. Firma, která je proslulá prodejem tvarujícího oblečení, novinku uvede na trh 31. října. Deset procent z jejího prodeje daruje celosvětové organizaci 1 % for the Planet, která vyzývá podniky k ochraně Země.

Doporučeno
Vybrali jsme 10 nejlepších tašek a batohů pro náročné muže. Tvé outfity posunou na novou úroveň Vybrali jsme 10 nejlepších tašek a batohů pro náročné muže. Tvé outfity posunou na novou úroveň 28. října 2023 13:00

Kim nový produkt promuje ve videu na svých sociálních sítích. Předstírá v něm, že je vědkyní zabývající se změnou klimatu. „Teplota na Zemi je stále vyšší a vyšší, hladiny moří stoupají a ledovce tají. Věřím, že každý může využít své schopnosti a přispět svým dílem,“ uvádí ve videu předtím, než představí schéma nové podprsenky.

„Na rozdíl od ledovců tyhle bradavky nikam nezmizí,“ zakončuje video Kim.

Domů
Sdílet
Diskuse