Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. listopadu 2023 13:02
Čas čtení 1:14
Anna Peclová

Zahýbat Monice? V žádném případě! Matthew Perry zachránil lovestory z Přátel

Zahýbat Monice? V žádném případě! Matthew Perry zachránil lovestory z Přátel
Zdroj: NBC
FILMY A SERIÁLY COURTENEY COX FRIENDS MATTHEW PERRY NEJLEPŠÍ SERIÁLY
Uložit Uložené

Chandler a Monica jsou jedním z nejikoničtějších párů, jaké se na televizních obrazovkách kdy objevily. Osud dvojice však mohl být bez zásahu zesnulého Perryho úplně jiný.

Člověk v životě potřebuje nějaké jistoty a pro řadu dnešních mileniálů byl jednou z těch jistot i seriálový vztah Chandlera a Monicy. Jak jsme se ale nyní čerstvě dozvěděli, málem jsme neměli ani tuhle!

Doporučeno
Pohřeb Matthewa Perryho: Posledního rozloučení se zúčastnila hercova rodina i kolegové z Přátel Pohřeb Matthewa Perryho: Posledního rozloučení se zúčastnila hercova rodina i kolegové z Přátel 4. listopadu 2023 10:03

Lisa Cash, která se v páté sérii v díle Stalo se v Las Vegas (1. část) objevila jako letuška ve scéně s Rachel (Jennifer Aniston) a Rossem (David Schwimmer), sdělila v rozhovoru pro TMZ, že měla být původně Chandlerovou (Matthew Perry) milenkou. Ve Vegas totiž dojde k hádce mezi Chandlerem a Monicou (Courtney Cox) kvůli Moničině obědu s jejím bývalým přítelem Richardem (Tom Selleck).

„V původním scénáři měl Chandler odejít do hotelového pokoje a objednat si hotelovou službu, kterou jsem mu jako zaměstnankyně měla přinést. Pak jsme se měli dát do řeči, měla přeskočit jiskra a Chandler měl Monicu s mou postavou podvést,“ sdělila Cash v rozhovoru.

Scéna už byla připravená, ale den před natáčením se představitel Chandlera obrátil na scenáristy a přesvědčil je, že by diváci Chandlerovi nikdy neodpustili, kdyby zničil jeden z nejpopulárnějších milostných příběhů. Za nás měl teda rozhodně pravdu! Původní nápad tvůrců seriálu by nejspíše změnil celý jeho další průběh a bůhví, jak by nakonec vše dopadlo.

Doporučeno
Herci a herečky ze seriálu Přátelé promluvili poprvé od smrti Matthewa Perryho. Co vzkazují? Herci a herečky ze seriálu Přátelé promluvili poprvé od smrti Matthewa Perryho. Co vzkazují? 31. října 2023 12:04

Herečka dále přiznala, že Perryho, který nedávno v 54 letech tragicky zemřel, velmi obdivovala a cítila se díky němu během přípravy na intimní scény pohodlně a bezpečně. „Natáčení scény mě děsilo, ale díky Mattovi jsem se cítila velmi příjemně. Byl sympatický a přívětivý. Vše s ním bylo v pohodě a velmi jsem se bavila,“ dodala herečka. Spolu s ostatními hvězdami seriálu se minulý týden zúčastnila jeho pohřbu v Los Angeles.

Domů
Sdílet
Diskuse