Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. listopadu 2023 18:46
Čas čtení 0:48
Anna Peclová

Manželka Karlose Vémoly láká na osobní setkání. Za společný brunch si účtuje pěkný balík

Manželka Karlose Vémoly láká na osobní setkání. Za společný brunch si účtuje pěkný balík
Zdroj: Profimedia.cz
ČESKO KARLOS VÉMOLA ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Podnikavá manželka zápasníka Karlose Vémoly Lela spustila nový projekt. Říká mu Lela brunch a účtuje si za něj pět tisíc korun.

Manželka českého zápasníka Karlose Vémoly, kterou na Instagramu sleduje 360 tisíc lidí, vymyslela nový projekt. Svým fanouškům a fanynkám chce umožnit, aby ji poznali osobně. Za to, že ji budou moci poznat takovou, jaká doopravdy je, si Lela Vémola účtuje pět tisíc korun. 

„Když máte rádi zpěváka, koupíte si lístek na jeho koncert, když máte rádi herce, jdete na divadelní představení a zaplatíte si lístek, můj muž zápasí, chcete ho vidět, zaplatíte si lístek. Já jsem bývalá modelka a influencerka a dostala jsem mnoho dotazů na osobní setkání se mnou, proto jsem vymyslela svůj originální Lela brunch,“ vysvětluje na Instagramu, kde svůj projekt představila.

Doporučeno
Jak to vypadá ve Vémolandu? Karlos nás provedl svým obrovským domem se zoo Jak to vypadá ve Vémolandu? Karlos nás provedl svým obrovským domem se zoo 27. července 2023 18:00

„Můžete se těšit na úžasné jídlo a drinky po celou dobu, a nejen to… Konečně budete mít možnost poznat mě bez zábran. Vždyť sami usoudíte, že jsem jako každá z vás,“ uvedla influencerka na sociálních sítích.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lela Vémola (@lela_ceterova_official)

Tvrdí, že na zájemce a zájemkyně čeká úžasný program, ve kterém se seznámí nejen s ní samotnou, ale také s jejím týmem: fotografem, stylistkou, vizážistkou a několika dalšími. Prostor prý bude na jakékoliv otázky. Součástí programu bude také focení s ní a nakonec tombola. Sám Karlos Vémola nový byznys své partnerky na sociálních sítích zatím nekomentoval. 

Anketa:
Zaplatili byste za rande s Lelou?
Rozhodně, kam můžu poslat peníze?
V žádném případě.
Rozhodně, kam můžu poslat peníze?
14 %
195 Hlasů
V žádném případě.
86 %
1249 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse