Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Mattoni 1873.
25. listopadu 2023 10:00
Čas čtení 2:56
Sponzorovaný obsah

Hledáš práci? V Mattoni nabízí home office a flexibilní pracovní dobu. Koukni na seznam volných míst

Hledáš práci? V Mattoni nabízí home office a flexibilní pracovní dobu. Koukni na seznam volných míst
Zdroj: Unsplash / Emma Dau
ZAJÍMAVOSTI NABÍDKY PRÁCE PRÁCE
Uložit Uložené

Svou vysněnou kariéru můžeš najít právě tady.

Hledáš práci, kterou nebudeš za rok měnit? Začni pracovat ve firmě, jejíž produkty dobře znáš a možná je máš i doma. Společnost Mattoni 1873 nabírá nové zaměstnance na různé druhy pozic. Můžeš se tak podílet na tvorbě známých minerálek, ale třeba i reklamních kampaní, které vídáš v televizi. Přinášíme ti přehled o tom, co práce v této společnosti obnáší i jaké nabízí benefity.

Příběh společnosti se začal psát v roce 1873 nedaleko od Karlových Varů, kde se nachází prameny s ojedinělým složením. Voda si brzy získala oblibu mnoha lidí a firma se začala rozšiřovat. V roce 1991 do společnosti vstoupila italská rodina Pasquale, a tak se firma dočkala dalšího rozšiřování. Vypracovala se až na současnou pozici, kdy patří mezi největší hráče na trhu s nápoji ve střední Evropě. 

Díky silnému postavení na trhu je společnost nejen známým dodavatelem nápojů, ale také stabilním zaměstnavatelem, který dokáže vytvořit dobré pracovní podmínky. Zaměstnanci tak ve firmě zůstávají mnoho let. „Je to už 19 let od mého nástupu do Karlovarských minerálních vod, které se později transformovaly do společnosti Mattoni 1873. Začínal jsem jako Marketing Analyst zaměřený na eventy a sponzoring a během let jsem se posouval až na dnešní pozici Senior Brand Managera pro Magnesii, Mlýnský pramen, Tomu, Granini a Yo,“ říká Martin Karas.

Mattoni 1873, Martin Karas
Zdroj: Mattoni 1873

Téměř 20 let v jedné firmě? Není to nuda?

I nás to zajímalo, ale Martin Karas říká, že by svou práci popsal dvěma slovy – každodenní rozmanitost. „Žádný den není stejný, a to mi zabraňuje spadnout do stereotypu. Moje práce zahrnuje širokou škálu činností, od analýzy dat a vývoje nových produktů až po tvorbu komplexních marketingových kampaní. To znamená, že neustále pracuji na různorodých úkolech a projektech,“ vysvětluje.

Na čem například pracuje Senior Brand Manager v Mattoni 1873?

„Zmínil bych třeba spoty Magnesie s herci oceněnými Českým lvem. U diváků jsou velmi oblíbené a za ty roky se nám podařilo dosáhnout toho, že těžko hledáte člověka, který nezná slogan: Sílu Českým lvům dává Magnesia. A pak musím zmínit aktuální novinku Magnesia PLUS ve dvou variantách – Antistress a Focus. Jedná se o funkční minerální vodu Magnesia s jemnou perlivostí, která je obohacená o vitamíny a minerály podporující dobrou psychickou kondici a soustředění. Uvedení této řady podpořené silnou kampaní je pro nás jedním z highlightů roku a je skvělé vidět, jak rychle si lidé novinku oblíbili.“

práce, office
Zdroj: Pixabay/StartupStockPhotos

Jaké benefity nabízejí?

V Mattoni 1873 se ti bude líbit, pokud jsi kreativní, chceš tvořit a učit se nové věci. Podporuje zaměstnance v tom, aby během své práce naplno využívali svůj potenciál, znalosti a schopnosti. A samozřejmě nabízí i zajímavé benefity. Například:

  • 5 týdnů dovolené.
  • Flexibilní pracovní dobu a možnost home office dle povahy pozice.
  • Příspěvek na stravování.
  • Příspěvek na dopravu do zaměstnání.
  • Kafeterii ve výši 6000 Kč/rok.
  • Příspěvek na MultiSport kartu.
  • Příspěvek na penzijní připojištění, skupinové životní a úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti.
  • Možnost bezúročné půjčky.
  • Zvýhodněné ceny firemních produktů a pitný režim na pracovišti.
  • Odměnu za pracovní výročí a doporučení nových kolegů.
  • Firemní akce, soutěže a teambuildingy.
  • A další.
pracuj v Mattoni 1873

Čeho si na firmě nejvíce cení Senior Brand Manager Martin Karas?

„Především toho, že se drží svých kořenů a odkazu vizionáře Heinricha Mattoniho, zároveň se nebojí inovací a je opravdovým lídrem trhu. V mnoha ohledech se firma rozrostla a změnila od mého nástupu, je ale skvělé vidět, že zůstává důraz na skvělé značky a výrobky, které přinášejí spotřebitelům něco navíc. A že naši tradici dokážeme spojit s kreativitou a důrazem na udržitelný růst.“

office, práce
Zdroj: Unsplash/Jason Goodman

Požadavky na uchazeče

V Mattoni 1873 hledají ambiciózní, samostatné a pracovité lidi. „Důležitý je drive, schopnost brát si věci za vlastní, hledat cesty a být schopen projekty dovést do cíle. A je třeba mít chuť učit se. Rychle se měnící byznysové prostředí vyžaduje adaptaci a neustálé zlepšování,“ doplňuje Martin Karas. Konkrétní požadavky na uchazeče se pak liší od nabízené pozice. Na to, jaké jsou aktuálně volné, se můžeš podívat na kariérní stránce společnosti.

Čím zaujmeš na pohovoru?

Na závěr nám dal Martin Karas ještě jeden tip na to, jak ho dokáže uchazeč přesvědčit, že se hodí k němu do týmu. „Třeba tím, že věnuje svůj čas seznámení se s náplní možné budoucí práce a dokáže přijít s něčím novým. Vítám kandidáty a kandidátky, kteří se dokážou podívat na věci z netradičního úhlu a přinést něco nového.“

Už víš všechno potřebné, tak koukni na aktuální nabídku volných míst v Mattoni 1873 a rozjeď svou kariéru ve stabilní firmě, která má silné základy pro to, být dobrým zaměstnavatelem.

Domů
Sdílet
Diskuse