Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2023 16:28
Čas čtení 0:47
Karolína Uličná

Kim Kardashian ukázala své tajné tetování, o kterém nevěděli ani její blízcí

OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

Kim kdysi tvrdila, že by se nikdy nenechala potetovat. O to víc jsou nyní fanoušci a fanynky překvapeni.

Kim Kardashian se přidala ke svým sestrám a veřejně překvapila tetováním. Okolnosti tohoto rozhodnutí objasnila v nové epizodě The Kardashians na streamovací platformě Hulu. Tvrdí, že nápad vznikl, když byla ve známé show Saturday Night Live (SNL) v říjnu 2021 a spolu s ní se potetovali i všichni její kolegové.

Třiačtyřicetiletá podnikatelka svým činem šokovala i své nejbližší. Celý život totiž tvrdila, že se potetovat nenechá. V roce 2009 se v pořadu Wendy Williams vyjádřila jasně: „Nikdy bych nenalepila nálepku na bentley,“ čímž své tělo přirovnala k luxusnímu automobilu. Nakonec si však nechala udělat kérku na vnitřní stranu spodního rtu. Vytetovat si nechala symbol nekonečna.

kim tatto
Zdroj: Hulu/The Kardashians

Kim není první z Kardashianek s tetováním na této části těla. V roce 2018 Kendall ukázala tetování na vnitřní straně rtu v show Ellen. Zřejmě právě od ní se inspirovala Kim a umístila svoji kérku na stejné místo.

„Nikdo to neví, nikdo to nevidí. Někdy na to i zapomenu, ale jednou za čas si pročistím zuby zubní nití a jsem překvapená, když uvidím černou barvu,“ řekla Kim.

Doporučeno
Panenky vystřídaly za designer kabelky. North, Stormi a Blue Ivy udávají trendy už od kočárku Panenky vystřídaly za designer kabelky. North, Stormi a Blue Ivy udávají trendy už od kočárku 1. února 2024 12:00

Poslední měsíce přinesla i spoustu jiných novinek, její značka Skims se stala oficiálním partnerem spodního prádla pro NBA a představila také spolupráci se značkou Swarovski.

Domů
Sdílet
Diskuse