Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2023 12:46
Čas čtení 0:54
Tereza Šnajdrová

Známe největší trend v randění pro rok 2024. Pravděpodobně tě pořádně překvapí

Známe největší trend v randění pro rok 2024. Pravděpodobně tě pořádně překvapí
Zdroj: Pexels/Shvets Anna/volně k použití
ZAJÍMAVOSTI VZTAHY
Uložit Uložené

Populární seznamovací aplikace Bumble odhalila randící trend, který bude vládnout roku 2024.

Oním trendem jsou vztahy s velkým věkovým rozdílem, kterých bude podle expertů a expertek na seznamování prudce přibývat. S tímto tvrzením přicházejí po vyhodnocení studie, ze které vyplývá, že pro 63 procent dotazovaných není věk důležitým faktorem při hledání lásky. Na 59 procent žen zase uvedlo, že se nebrání vztahu s mladšími muži. Jsi stále svobodná? Tak zkus hledat v jiných věkových kategoriích!

Doporučeno
Láska nezná hranic a věk je jenom číslo. S odborníkem vyvracíme mýty ohledně věkového rozdílu ve vztahu Láska nezná hranic a věk je jenom číslo. S odborníkem vyvracíme mýty ohledně věkového rozdílu ve vztahu 9. října 2022 6:00

„Výsledky studie jsou velmi zajímavé. Ukazuje nám to, že se lidé rádi seznamují i s osobami, které nejsou vyloženě jejich typ,“ komentovala průzkum odbornice na sex a vztahy Caroline West. „Když zapomenete na pravidla a dovolíte si randit s lidmi, na které byste třeba dříve ani nepomysleli, můžete získat nové zkušenosti. A třeba můžete najít někoho, kdo je pro vás ten pravý, a nejen někoho, kdo se snaží splnit vaše požadavky,“ dodala. 

Vztahy s věkovým rozdílem samozřejmě nejsou žádnou novinkou a v minulosti vyvolaly rozporuplné debaty. Jen před pár měsíci veřejnost kritizovala herce Ala Pacina, kterému se v jeho 83 letech narodilo dítě, jež má se svou 29letou přítelkyní.

Redaktorka deníku The Independent Emma Flint tehdy tuto novinku komentovala slovy, že „by si každý měl jednoduše hledět svého“. „Můj partner je o 33 let starší než já. Je mu 65 let a mně je 32 let. A nemůžu být šťastnější,“ napsala. „Není fér montovat se do cizích vztahů,“ dodala. 

Tak co, vyzkoušíš tenhle trend i ty?

Domů
Sdílet
Diskuse