Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2023 15:00
Čas čtení 1:58
Adéla Švehlíková

Nechceš vypadat jako sněhulák? Máme pro tebe tipy, jak boostnout zimní look

Nechceš vypadat jako sněhulák? Máme pro tebe tipy, jak boostnout zimní look
Zdroj: Propagační materiál/Khy, Zalando, Army-store
MÓDA
Uložit Uložené

Skvělých zimních kousků včetně puffer jackets nebo pokrývek hlavy je víc než dost, klíčem k úspěchu je ale vrstvení.

Víš, které roční období je tím nejlepším pro vytvoření stylových outfitů? Je to zima! Pro to, abys vypadal*a cool, nemusíš mrznout v crop topu, právě naopak. Čím víc vrstev, tím líp.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lara (@lara_bsmnn)


Doby, kdy bylo zimní období spojováno pouze s nevkusnými oděvními kousky na úkor tepla, jsou dávno pryč. Určitě si vybavuješ každoroční napomínání rodičů ohledně nezapnuté bundy, hlavy bez pokrývky nebo nedostatečně zateplené obuvi. Je pochopitelné, že nechceš se zipem u krku vypadat jako sněhulák nebo si čepicí nechat zkazit svůj účes, letos už však kvůli stylu není třeba mrznout.


Neboj se kombinovat nejrůznější střihy, barvy či vzory. V současnosti se oceňuje kreativita a vrstvení je tím nejlepším prostředkem, jak ji můžeš rozvinout. Pokud si i tak nevíš rady, připravili jsme pro tebe vodítko, u jakých must have zimních kousků začít. 

Puffer jacket nebo kožich

Signifikantní částí každého zimního looku je bezpochyby jeho svrchní vrstva. Ať už se rozhodneš pro puffer jacket, nebo kožich, ani v jednom případě nešlápneš vedle. Výběr bundy zkus zaměřit na ty nejobjemnější siluety, avšak s minimalistickým designem. U kožichů ti doporučujeme hledat v sekáči. Oba tyto pieces jsou dobrým základem, od kterého se bude odvíjet zbytek fitu.  

Khy puffer jacket.
Khy puffer jacket. Zdroj: Propagační materiál/Khy

Balaklava/ušanka

Ano, rodiče měli pravdu. Pokrývka hlavy v zimě vážně zahřeje a v neposlední řadě boostne tvůj celkový styling. S účesem se sice budeš muset rozloučit, ale za ta zbylá pozitivita to určitě stojí. Balaklavy jsou top 1 mezi pokrývkami hlavy posledních pár let, přičemž ten letošní není výjimkou. Na scénu se však vrátily i ušanky, které měli dřív v oblibě i naši prarodiče. Neboj se tak prošmejdit babiččinu skříň a zalovit ve vintage pokladech. 

Ušanka.
Ušanka. Zdroj: Propagační materiál/Army-store
Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse