Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Chceš vonět jako Harry Styles nebo Taylor Swift? Toto jsou vůně používané celebritami

Taylor Swift: Tom Ford Santal Blush

Rádi bychom řekli, že Taylor Swift nosí svoje vlastní vůně, které uvedla na kosmetický trh, ale nechceme ti lhát. Nejpopulárnější zpěvačka světa nejčastěji střídá hned čtyři vůně, a to Santal Blush od Toma Forda, Flowerbomb od Viktor&Rolf, Moon Sparkle od Escady a Fantasy od Britney Spears.
 
Escada ani Britney Spears nás moc nezaujaly a pravděpodobně se jedná spíše o vůně, které zpěvačka používala už jako náctiletá. Co nás ale naopak oslovilo, je Santal Blush od Toma Forda. Tahle vůně je totiž úplně dokonalá. Je dřevitá, hřejivě kořenitá a jejím ústředním tónem je santalové dřevo. Zároveň v ní ale najdeš také květinové tóny, semínka karotky, skořici, kmín, jasmín, ylang-ylang nebo pižmo.
 
Santal Blush je prostě okouzlující, fascinující, exotická a záhadná. Koupit ji můžeš třeba v Douglasu a její cena je 6 590 korun (50 ml).

Doporučeno
Voň jako polobůh: Šest brutálních parfémů pro muže, které musíš vyzkoušet Voň jako polobůh: Šest brutálních parfémů pro muže, které musíš vyzkoušet 18. září 2023 v 15:00

Druhou vůní, kterou Swift často používá, je Flowerbomb z dílny módního domu Viktor&Rolf. Ta je víc basic, květinová, sladká a pořídíš ji už za 3 650 korun (100 ml). Ucítíš v ní čaj, bergamot, růži, jasmín i orchidej.

Tom Ford
Zdroj: Douglas/Tom Ford/volně k použití

Timothée Chalamet: Tom Ford Tobacco Vanille

Patříš mezi fanynky a fanoušky Timothého Chalameta? Tak to jsi tady správně. Populární herec voní jako tabák a vanilka, a to díky vůni Tobacco Vanille od Toma Forda. „Tobacco Vanille je opulentní, hřejivá a ikonická. Připomíná anglický klub gentlemanů a ve směsi s bohatým kořením, vanilkou a tabákovým květem zanechává silný dojem,“ uvedl její tvůrce Tom Ford.

Charakteristické pro ni jsou krémové fazolky tonka, tabákové květy, vanilka, kakao, sušené plody a sladká míza. Jen si to představíme a naše čichové receptory už si chrochtají blahem. Jasně, tahle vůně patří k těm těžším a rozhodně nebude pro každého, ale nám se moc líbí.
 
Tobacco Vanille seženeš bez problémů i v Česku a za 100 ml zaplatíš zhruba 8 890 korun.

Tom Ford
Zdroj: Douglas/Tom Ford/propagační materiál
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 2 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse