Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš článek:
Chceš vonět jako Harry Styles nebo Taylor Swift? Toto jsou vůně používané celebritami

Selena Gomez: Marc Jacobs Daisy

Volba Seleny Gomez nás překvapila. Jedna z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti totiž volí vůni Daisy od Marca Jacobse, kterou můžeš cítit snad na každém rohu. Je basic, je levná a nepatří k vůním, které by se pyšnily skvělou výdrží. Ale co už, alespoň je dostupná.
 
Daisy je svěží, ovocná, dřevitá, ženská a plná fantazie. Mísí se v ní vůně divoké jahody, jasmínových a fialkových květů, červeného grapefruitu, hedvábně jemné vanilky a bílého dřeva. Popisek hlásá, že je hodně sofistikovaná, ale nám přijde spíše taková jednoduchá a vhodná pro mladší nositele a nositelky. Co se jí ale musí nechat, je, že má krásný flakon.

Pokud chceš vonět jako Selena Gomez a mít tuhle krásku doma na poličce, tak nabíhej na Douglas a kupuj. Stovku Daisy tam koupíš za 3 130 korun.  

Marc Jacobs
Zdroj: Douglas/Marc Jacobs/propagační materiál

Harry Styles: Gucci Mémoire d’une Odeur

Styl Harryho Stylese nelze zařadit snad do žádné škatulky a podobně jsou na tom také vůně, které populární zpěvák používá. Mezi jeho go-to parfémy patří Tobacco Vanille od Toma Forda, ale také Mémoire d’une Odeur z módního domu Gucci.
 
Mémoire d’une Odeur je elixír, který nelze přiřadit k jednomu genderu. Ucítíš v něm římský heřmánek, jasmínové lístky z Indie, pižmo, santalové a cedrové dřevo, to vše zahalené do vanilkového závoje. Upřímně? Přesně takovou vůni bychom si pro Harryho Stylese představovali.
 
Gucci Mémoire d’une Odeur navíc nezruinuje tvoji peněženku. Koupíš ji třeba v Marionnaud, a to za 2 135 korun (40 ml).

Gucci
Zdroj: Gucci/propagační materiál
Čti na další straněČti na předchozí straně
Článek končí na další straně
Strana 3 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse