Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Čteš poslední stranu článku:
Chceš vonět jako Harry Styles nebo Taylor Swift? Toto jsou vůně používané celebritami

Hailey Bieber: Ex Nihilo Fleur Narcotique

Vůni Fleur Narcotique od značky Ex Nihilo vymyslel parfumér Quentin Bisch, jehož podpis ucítíš v mnoha niche parfémech. Tuhle voňavou bombu najdeš v koupelně Hailey Bieber a už z jejího prvotního popisu je nám jasné, že je nádherná. A exkluzivní. Je květinová, ovocná, najdeš v ní liči, bergamot, broskev, pivoňku, jasmín, pižmo, mech, dřevité tóny a mnoho dalších. Nakombinovat všechny tyto složky musel být pořádný oříšek.
 
Pokud tě tento popis také zaujal nebo jenom chceš vonět jako Hailey Bieber, máme pro tebe špatnou zprávu. Tahle arabská vůně je v Česku téměř nesehnatelná. Našli jsme ji jen na Allegru, kde za dva mililitry zaplatíš 238 korun.

vůně
Zdroj: Allegro/propagační materiál

Kanye West: Byredo Gypsy Water

My víme, my víme. Kanye West je kontroverzní, s jeho názory nesouzníme, ale jedno se mu musí nechat – má styl, a jak jsme zjistili, používá i skvělou vůni. Ta nese název Gypsy Water a je od Byreda. Gypsy Water je ódou na krásu romské kultury a její vonná kompozice evokuje noc v lese. Noc plnou vzrušení a nespoutanosti.

 
Je to genderově neutrální dřevitá vůně, v níž zpočátku ucítíš bergamot, bobule jalovce a pikantní pepř. Po čase v ní začne převažovat kadidlo a borovicové jehličí a na své kůži pak nejdéle ucítíš ambru, santalové dřevo a lahodnou vanilku.
 
Byredo Gypsy Water je dostupná i v Česku. Koupíš ji třeba v Ingredients, a to za 5 500 korun za 100 ml.

Byredo
Zdroj: Ingredients/Byredo/propagační materiál
Čti na předchozí straně
Dočetl jsi celý článek
Strana 4 z 4
Domů
Sdílet
Diskuse